detector.media
06.05.2013 17:44
Дату похорону Березовського перенесено на невизначений термін
Дату похорону Березовського перенесено на невизначений термін

Дата похорону російського бізнесмена Бориса Березовського ще не визначена. Таким чином померлого не поховають сьогодні, 6 травня, як повідомлялось раніше. Про це пише інформагентство РИА Новости з посиланням на зятя покійного, бізнесмена Єгора Шуппе.

 

«Ви знаєте, приймають рішення дівчинки, діти, загалом, і тому вирішено - поки не вгамуються всі справи, ніхто нічого не коментує. У кожному разі, це не сьогодні. Я вам можу одне сказати: я зараз перебуваю у Франції з Бориною мамою , і, природно, поки ми тут, нічого не відбудеться», - сказав пан Шуппе.

 

«Коли повертатися, я повинен дізнатися найближчим часом, - додав він.  - Якщо чесно, всі організовується, всі намагаються якомога швидше здійснити свій обов'язок, але все відбувається, як відбувається. Так що навіщо щось вигадувати?».

 

Як повідомив зять Бориса Березовського, тіло бізнесмена знаходиться зараз в морзі.

 

«З приводу місця поховання не буду давати коментарів», - сказав Єгор Шуппе, додавши, що похований Березовський буде під своїм ім'ям, а не під ім'ям Платона Єленіна, яке бізнесмен взяв собі, отримуючи політичний притулок.

 

«Похорон, я думаю, будуть закриті для преси, все буде якимось чином тихо», - повідомив пан Шуппе.

 

Дочка Березовського Катерина відмовилася коментувати інформацію про похорон. «Вибачте, будь ласка, не дзвоніть мені більше», - сказала вона у відповідь на прохання журналістів відповісти на питання, пов'язані з майбутніми похоронами бізнесмена.

 

Раніше інформацію про те, що Борис Березовський буде похований 6 травня, підтвердила поліція округу Темз-Веллі.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», ЗМІ стало відомо, що Бориса Березовського ховатимуть на лондонському цвинтарі Ганнерсбері (Gunnersbury), де також похований філософ Олександр П'ятигорський, з яким товаришував російський олігарх.

 

Нагадаємо, 67-річний олігарх пішов із життя 23 березня 2013 року за нез`ясованих обставин. Тіло Бориса Березовського без ознак життя знайшов його охоронець в будинку бузнесмена, що в містечку Аскот неподалік від Лондон. На місці смерті було знайдено шарф. У результаті розтину у бізнесмена виявили зламане ребро. За однією з версій поліції, смерть російського настала від причин, що відповідають повішенню. 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY