До моральної комісії скаржились, аби закрити програми «Студії Квартал-95»

4 Квітня 2013
18070
4 Квітня 2013
14:30

До моральної комісії скаржились, аби закрити програми «Студії Квартал-95»

18070
До моральної комісії скаржились, аби закрити програми «Студії Квартал-95»

До Національної експертної комісії з питань захисту суспільної моралі (НЕК) надходили скарги на програми «Студії  Квартал-95». Про це під час чату на «Детектор медіа» розказав  голова НЕК Василь Костицький.

 

«Десь років зо п'ять  тому були скарги і навіть натяки про закриття цього проекту. Я написав листа до "95 кварталу", у якому виклав вимоги законодавства щодо інформаційної продукції. І попросив їх враховувати», - сказав він.

 

Таким чином, на думку пана Костицького, НЕК намагались використати: «Це далеко не єдиний випадок, коли Комісію пробували використати у «розборах», але жодного разу не вдалося. Що стосується поганого чи доброго смаку, міри таланту чи його повної відсутності - то це не справа держави».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18070
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду