Перший національний і Європейська мовна спілка пожартували щодо «Євробачення-2015»

2 Квітня 2013
7092
2 Квітня 2013
17:15

Перший національний і Європейська мовна спілка пожартували щодо «Євробачення-2015»

7092
Перший національний і Європейська мовна спілка пожартували щодо «Євробачення-2015»

Європейська мовна спілка та прес-служба Першого національного розвпосюдили фейкову новину про те, що ювілейний пісенний конкурсу «Євробачення-2015» начебто можуть прийняти одразу три країни.

 

У повідомленні йшлося, що Європейська мовна спілка готує сценарій проведення ювілейного конкурсу «Євробачення»,  який відзначить своє 60-річчя у 2015 році. Згідно з пропозиціями,  конкурс може відбутися у трьох країнах одночасно. Країна, яка стане переможцем 59-го «Євробачення», буде проводити фінал конкурсу, а півфінали будуть приймати країни, які відповідно займуть друге та третє місця на «Євробаченні-2014».

 

«Витрати на проведення конкурсу будуть розподілені між трьома країнами та три країни одержать чудову можливість прийняти в себе представників європейських країн. Ми раді, що так ми зможемо об'єднати Європу!», - висловився генеральний директор пісенного конкурсу Євробачення Йон Ола Санд.

 

Європейська мовна спілка розповсюдила свою жартівливу новину 1 квітня, Перший національний - 2 квітня. Прес-служба Першого наразі підтвердила, що новина про «Євробачення-2015» є жартом від Європейської мовної спілки.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7092
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду