detector.media
02.04.2013 17:15
Перший національний і Європейська мовна спілка пожартували щодо «Євробачення-2015»
Перший національний і Європейська мовна спілка пожартували щодо «Євробачення-2015»

Європейська мовна спілка та прес-служба Першого національного розвпосюдили фейкову новину про те, що ювілейний пісенний конкурсу «Євробачення-2015» начебто можуть прийняти одразу три країни.

 

У повідомленні йшлося, що Європейська мовна спілка готує сценарій проведення ювілейного конкурсу «Євробачення»,  який відзначить своє 60-річчя у 2015 році. Згідно з пропозиціями,  конкурс може відбутися у трьох країнах одночасно. Країна, яка стане переможцем 59-го «Євробачення», буде проводити фінал конкурсу, а півфінали будуть приймати країни, які відповідно займуть друге та третє місця на «Євробаченні-2014».

 

«Витрати на проведення конкурсу будуть розподілені між трьома країнами та три країни одержать чудову можливість прийняти в себе представників європейських країн. Ми раді, що так ми зможемо об'єднати Європу!», - висловився генеральний директор пісенного конкурсу Євробачення Йон Ола Санд.

 

Європейська мовна спілка розповсюдила свою жартівливу новину 1 квітня, Перший національний - 2 квітня. Прес-служба Першого наразі підтвердила, що новина про «Євробачення-2015» є жартом від Європейської мовної спілки.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY