Шведи купили російське інтернет-видання «Фонтанка.ру»

2 Квітня 2013
5364
2 Квітня 2013
14:38

Шведи купили російське інтернет-видання «Фонтанка.ру»

5364
Шведи купили російське інтернет-видання «Фонтанка.ру»

Шведська компанія Bonnier Business Press стала співвласником петербурзького інтернет-видання «Фонтанка.ру». Про це 2 квітня написав у своєму блозі на «Фонтанке.ру» головний редактор видання Олександр Горшков.

 

Головред підкреслив, що редакційна політика інтернет-видання залишиться незмінною.

 

Як уточнюється на сайті «Фонтанки», Bonnier Business Press придбала 51% ЗАТ «Ажур-Медіа», власника та видавця інтернет-видання, а також інших проектів - «Фонтанка.Fi» (новини Фінляндії), інтернет-радіо «Фонтанка. Fm », сайту про здоров'я «Доктор Питер» і  автомобільного видання «Водитель Петербурга ». Сума угоди наразі не розголошується.

 

«Фонтанка.ру» вказує, що «Ажур-Медіа» залишиться самостійним підприємством, яке продовжить займатися редакційною політикою інтернет-видань. Нові співвласники займуться управлінням рекламою і фінансами.

 

Компанія Bonnier Business Press створила у Росії ЗАО «Бонниер Бизнес Пресс» і видає газети «Діловий Петербург» і «Деловая газета.Юг».  Компанія також є співвласником журналів «Гастроном», «Школа гастронома», «Коллекция рецептов» и «Садовник» , «Женские секреты».

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5364
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду