detector.media
02.04.2013 14:38
Шведи купили російське інтернет-видання «Фонтанка.ру»

Шведська компанія Bonnier Business Press стала співвласником петербурзького інтернет-видання «Фонтанка.ру». Про це 2 квітня написав у своєму блозі на «Фонтанке.ру» головний редактор видання Олександр Горшков.

 

Головред підкреслив, що редакційна політика інтернет-видання залишиться незмінною.

 

Як уточнюється на сайті «Фонтанки», Bonnier Business Press придбала 51% ЗАТ «Ажур-Медіа», власника та видавця інтернет-видання, а також інших проектів - «Фонтанка.Fi» (новини Фінляндії), інтернет-радіо «Фонтанка. Fm », сайту про здоров'я «Доктор Питер» і  автомобільного видання «Водитель Петербурга ». Сума угоди наразі не розголошується.

 

«Фонтанка.ру» вказує, що «Ажур-Медіа» залишиться самостійним підприємством, яке продовжить займатися редакційною політикою інтернет-видань. Нові співвласники займуться управлінням рекламою і фінансами.

 

Компанія Bonnier Business Press створила у Росії ЗАО «Бонниер Бизнес Пресс» і видає газети «Діловий Петербург» і «Деловая газета.Юг».  Компанія також є співвласником журналів «Гастроном», «Школа гастронома», «Коллекция рецептов» и «Садовник» , «Женские секреты».

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY