«Первый канал» у Європі та Україні перейде на московський час

«Первый канал» у Європі та Україні перейде на московський час

26 Березня 2013
6286
26 Березня 2013
18:50

«Первый канал» у Європі та Україні перейде на московський час

6286
«Первый канал» у Європі та Україні перейде на московський час
«Первый канал» у Європі та Україні перейде на московський час

31 березня «Первый канал. Всемирная сеть» (міжнародна версія російського «Первого канала») переведе сітку мовлення в Європі та Україні на московський час. Про це повідомляє прес-служба «Первого канала».

 

«Цей крок стане відповіддю на запит російськомовної аудиторії, яка хоче оперативно дізнаватися новини з Росії і дивитися улюблені програми в більш зручний час», - пояснюють у прес-службі.

 

Із 31 березня новини в Москві, Україні та країнах Європи виходитимуть синхронно. Наприклад, програму «Время» глядачі України зможуть побачити о 20:00 за місцевим часом, а глядачі Німеччини - о 19:00, що відповідає 21:00 за московським часом.

 

«У сучасному світі швидкість виходу інформації в ефір грає першочергову для ЗМІ роль, відсуваючи на другий план звичку глядача до певного часу виходу новинної програми. Оперативне інформаційне мовлення завжди було одним з ключових пріоритетів Первого канала», - зауважують у прес-службі.

 

Зміни торкнуться не лише новин, а й усієї програмної структури каналу. «Вечірній Ургант», «Один в один», «Дві зірки», КВН та інші шоу можна буде побачити в більш зручний для глядачів Європи та України час.

 

«Первый канал. Всемирная сеть» здійснює цілодобове мовлення «Первого канала» в чотирьох міжнародних версіях на території країн СНД і Балтії, Європи, Близького Сходу, Африки, Південно-Східної Азії, Північної та Південної Америк та Австралії.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6286
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду