detector.media
26.03.2013 18:50
«Первый канал» у Європі та Україні перейде на московський час
«Первый канал» у Європі та Україні перейде на московський час

31 березня «Первый канал. Всемирная сеть» (міжнародна версія російського «Первого канала») переведе сітку мовлення в Європі та Україні на московський час. Про це повідомляє прес-служба «Первого канала».

 

«Цей крок стане відповіддю на запит російськомовної аудиторії, яка хоче оперативно дізнаватися новини з Росії і дивитися улюблені програми в більш зручний час», - пояснюють у прес-службі.

 

Із 31 березня новини в Москві, Україні та країнах Європи виходитимуть синхронно. Наприклад, програму «Время» глядачі України зможуть побачити о 20:00 за місцевим часом, а глядачі Німеччини - о 19:00, що відповідає 21:00 за московським часом.

 

«У сучасному світі швидкість виходу інформації в ефір грає першочергову для ЗМІ роль, відсуваючи на другий план звичку глядача до певного часу виходу новинної програми. Оперативне інформаційне мовлення завжди було одним з ключових пріоритетів Первого канала», - зауважують у прес-службі.

 

Зміни торкнуться не лише новин, а й усієї програмної структури каналу. «Вечірній Ургант», «Один в один», «Дві зірки», КВН та інші шоу можна буде побачити в більш зручний для глядачів Європи та України час.

 

«Первый канал. Всемирная сеть» здійснює цілодобове мовлення «Первого канала» в чотирьох міжнародних версіях на території країн СНД і Балтії, Європи, Близького Сходу, Африки, Південно-Східної Азії, Північної та Південної Америк та Австралії.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY