Мельниченко на лечении в США, но в Украину вернется, заявляет Ельяшкевич

27 Січня 2006
2523
27 Січня 2006
13:12

Мельниченко на лечении в США, но в Украину вернется, заявляет Ельяшкевич

2523
Мельниченко на лечении в США, но в Украину вернется, заявляет Ельяшкевич
С 26 января экс-майор госохраны Николай Мельниченко временно находится на территории США. Об этом сообщили адвокат Мельниченко Павел Сычев и бывший народный депутат Александр Ельяшкевич, уточнив, что в Соединенных Штатах экс-майор срочно пройдет профессиональное медицинское обследование, которое стало необходимым в связи с его «странным заболеванием, симптомы которого имели место на протяжении последних 2-х недель».

В сообщении, которое есть в распоряжении «proUA», также сказано, что после обследования и выздоровления Николай Мельниченко вернется в Украину. Ельяшкевич и Сычов просят СМИ воздержаться от обнародования информации из «источников», которая не соответствует действительности.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2523
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду