Теледіва дала ляпаса конкурентці

13 Листопада 2002
654
13 Листопада 2002
10:52

Теледіва дала ляпаса конкурентці

654
Ведучій новин на регіональній телестанції WPXI Джині Редмонд доведеться відбути кілька місяців виправних громадських робіт за сварку, яка счинилася у серпні в ресторані “Маунт” у Вашингтоні Ведучій новин на регіональній телестанції WPXI Джині Редмонд доведеться відбути кілька місяців виправних громадських робіт за сварку, яка счинилася у серпні в ресторані “Маунт” у Вашингтоні. Так постановив суддя округу Коламбія Чарльз Маклафлін.
Теледіва дала ляпаса конкурентці
Під час вечері у ресторані Джина Редмонд надавала привселюдних ляпасів продюсерці служби новин станції WTAE Роберті Петерсон, з якою вони донедавна працювали разом на WPXI. П’ятеро свідків підтвердили факт побиття теледівою продюсера конкуруючої станції. Але на суді Джина Редмонд у скоєному не розкаялася. “Вона ніколи не визнає своєї провини і відчайдушно спростовує її. Вона повністю невинна”, - заявив адвокат Джим Екер.

Суддя Маклафлін обрав дещо незвичне виховне покарання для агресивної ведучої: вона повинна виступити перед учнями старших класів у трьох школах і вибачитися перед ними. Строк для виконання вироку – до 15 січня. Крім того, генеральний продюсер станції WPXI Рей Картер заявив, що Джина на деякий час не буде вести ефіри. "Джина і колектив станції дійшли згоди, що буде добре, якщо вона кілька днів не працюватиме в кадрі, поки не виконає присуд і не вгамуються газетні спекуляції”, - заявив він.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
“Новий канал”
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
654
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду