Пірати “закладають” один одного

1 Листопада 2002
738
1 Листопада 2002
09:01

Пірати “закладають” один одного

738
Суд округу Сомерсет американського міста Піттсбург засудив місцевого мешканця через те, що він надав можливість кільком сусідам безкоштовно дивитися канали супутникового телебачення Суд округу Сомерсет американського міста Піттсбург зобов’язав місцевого відшкодувати 4600 доларів супутниковому телевізійному провайдеру, провести 6 місяців під домашнім арештом і ще 4,5 роки на поруках і все через те, що він надав можливість кільком сусідам безкоштовно дивитися канали супутникового телебачення, за які кожному з них слід було б платити по 400 доларів на рік.
Пірати “закладають” один одного
33-річний Роберт Булгер був засуджений у тій самій кримінальній справі, за якою у липні засудили іншого “телевізійного пірата” 41-річного Семюела Коррея з сусіднього округу Камбрія. Щоправда, той завинив сильніше – суд змусив його відшкодувати 53200 доларів супутниковій компанії DirecTV. Проте від в’язниці Семюела врятувала добровільна згода допомогти слідству. Не довго думаючи, він навів поліцію на своїх спільників – того самого Роберта Булгера і 46-річного Теодора Нуна, що виробляв і продавав підробні картки для прийому супутникового телебачення. Останній, щоб уникнути в’язниці, теж зголосився допомогти поліції викрити кілька підпільних піратських мереж, що пустили коріння у Сполучених Штатах. Про це написала “Пітсбург пост-газет”.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
спеціально для “Детектор медіа”
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
738
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду