Принц Чарльз: ТБ потурає тінейджерам

15 Жовтня 2002
918
15 Жовтня 2002
11:28

Принц Чарльз: ТБ потурає тінейджерам

918
Принц Чарльз застеріг британських телевізійних продюсерів від захоплення молодіжними передачами й ігнорування інтересів літніх, більш обізнаних людей Принц Чарльз застеріг британських телевізійних продюсерів від захоплення молодіжними передачами й ігнорування інтересів літніх, більш обізнаних людей. "Глядачі не лишаються тінейджерами упродовж усього життя. Ми старіємо і нам важко пригадувати молодість.
Принц Чарльз: ТБ потурає тінейджерам
Те, що ми хочемо дивитися у молоді роки, трохи не те, що ми хочемо дивитися після 50" – заявив принц Чарльз у виступі в лондонському палаці святого Джеймса на прийомі, влаштованому з нагоди 75-річчя Королівського телевізійного товариства.

Принцу Чарльзу, який є сином британської королеви Єлизавети Другої, нині 53 роки. "І моє крихітне, незначне прохання на наступні 75 років полягає в тому... що на телебаченні повинні бути передачі для літніх людей з вимогливим смаком і зваженими поглядами, частина яких в суспільстві є великою”, - заявив він.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
“Новий канал”
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
918
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду