Операційний менеджер «Слідства.Інфо» Олександр Волошин долучився до ЗСУ

Операційний менеджер «Слідства.Інфо» Олександр Волошин долучився до ЗСУ

24 Жовтня 2024
382
24 Жовтня 2024
17:50

Операційний менеджер «Слідства.Інфо» Олександр Волошин долучився до ЗСУ

382
Він став матросом Військово-морських сил.
Операційний менеджер «Слідства.Інфо» Олександр Волошин долучився до ЗСУ
Операційний менеджер «Слідства.Інфо» Олександр Волошин долучився до ЗСУ

Операційний менеджер агенції журналістських розслідувань «Слідство.Інфо», журналіст Олександр Волошин став матросом Військово-морських сил ЗСУ. Про це він повідомив на своїй фейсбук-сторінці та підтвердив «Детектору медіа».

«Від сьогодні я маю честь служити в ВМС ЗС України! Шлях до служби був дуже цікавий, але чим далі я йду, тим більше впевнений у своєму виборі! Увесь шлях у військо мене ведуть, ніби за руку, і дають підтримку. Тому мені радісно, хоч і шкода, що я не зробив все, що планував», — написав журналіст.

У коментарі «ДМ» Олександр розповів, що вже знаходиться в Одесі. Він тимчасово йде зі «Слідства.Інфо», однак намагатиметься за можливості допомагати колегам. Водночас він залишається у Громадській раді доброчесності.

«До початку служби мені потрібно було владнати низку питань у редакції, а також у Громадській раді доброчесності. У мене був приблизно тиждень, щоб все виконати, частково передати функції. Я був операційним менеджером у "Слідстві.Інфо" і мав одночасно дуже багато задач, які, на жаль, наразі переходять переважно до Анни Бабінець. Тому я прошу підтримати "Слідство", оскільки це складно. Хоча знаючи Анну, я переконаний, що все буде добре», — сказав Олександр Волошин.

Він зауважив, що під час його підготовки до служби чимало людей цікавилися, чому він ухвалив таке рішення.   

«Я вважаю, що журналісти — такі ж люди, як інші. Так, нас мало, і нам важко, але на певний час нас можуть замінити колеги-жінки. І я впевнений, що в багатьох моментах буде навіть краще», — переконаний журналіст.

Зазначимо, Олександр Волошин закінчив факультет підготовки слідчих у Національному університеті «Одеська юридична академія». Він працював журналістом та координатором проєктів з розвитку розслідувальної журналістики.

З 2018 року Олександр також викладав у Київському національному університеті ім. Тараса Шевченка академічні курси «Воркшоп з журналістських розслідувань», «Антикорупційна політика», «Професійна і корпоративна етика» та «Відкриті дані та фактчекінг».

У червня 2021 року Олександр Волошин долучився до команди «Слідства.Інфо». Окрім цього, у 2023 році він почав працювати у Громадській раді доброчесності.

Фото: Олександр Волошин/фейсбук

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
382
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду