Трамп відмовився від нових дебатів з Гарріс, попри її згоду на участь

Трамп відмовився від нових дебатів з Гарріс, попри її згоду на участь

22 Вересня 2024
9710
22 Вересня 2024
10:40

Трамп відмовився від нових дебатів з Гарріс, попри її згоду на участь

9710
Віцепрезидентка та кандидатка у президенти США від Демократичної партії Камала Гарріс прийняла запрошення телекомпанії CNN на ще одні дебати з Дональдом Трампом 23 жовтня.
Трамп відмовився від нових дебатів з Гарріс, попри її згоду на участь
Трамп відмовився від нових дебатів з Гарріс, попри її згоду на участь

Дональд Трамп у суботу відхилив пропозицію на ще одні дебати з віцепрезиденткою Камалою Гарріс перед президентськими виборами в США. Це сталося після того, як Гарріс оголосила про згоду на дебати 23 жовтня на CNN.

Про це пише Reuters.

«Віцепрезидентка Гарріс готова знову вийти на одну сцену з Дональдом Трампом і прийняла запрошення CNN на дебати 23 жовтня. Дональд Трамп не повинен мати жодних проблем із тим, щоб погодитися на ці дебати», — заявила керівниця кампанії Гарріс Джен О'Меллі Діллон.

Однак Трамп залишився на своїй попередній позиції, що нових дебатів не буде, оскільки вибори вже розпочалися.

«Проблема з додатковими дебатами полягає в тому, що вже надто пізно. Голосування вже стартувало», — заявив Трамп на мітингу у Вілмінгтоні, штат Північна Кароліна.

Перші дебати між Гарріс і Трампом відбулися 10 вересня, в яких опитування показали перемогу віцепрезидентки. Під час них лідер республіканців озвучив низку популістських гасел, натомість кандидатка від демократів намагалася відповідати більш конструктивно.

Одразу після перших дебатів Трамп заявив, що не братиме участі в повторних дебатах із Гарріс.

Водночас команда Камали Гарріс хоче, аби вона та її опонент на майбутніх виборах у США Дональд Трамп провели ще один раунд дебатів у жовтні.

Нещодавно штаби обох кандидатів посперечалися через попередньо узгоджені дебати, коли команда віцепрезидентки прагнула повернутися до режиму постійно «ввімкнених мікрофонів», а Трамп погрожував повністю відмовитися від дебатів, припустивши, що телеканал ABC упереджений.

Раніше Трамп заявив, що хоче провести додаткові дебати з Камалою Гарріс 4 і 25 вересня, і вони мають транслюватися на телеканалах Fox та NBC

У передвиборчому штабі Камали Гарріс заявили, що вона візьме участь у двох дебатах зі своїм опонентом Дональдом Трампом. Водночас там виключили більш як один раунд дебатів між кандидатами у віцепрезиденти Джеєм Ді Венсом і Тімом Волзом, що відповідає історичним прецедентам.

Фото: CNN.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9710
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Dana
4 дн. тому
Прізвище Камали - Харріс, а не Гарріс. Харріс і Гарріс це два різних прізвища. Ну не можна ж бути повними бовдурами пишучи таку маячню. Якщо у любому документі хоча б одна літера буде відрізнятись у прізвищі від реального Прізвища ви не зможете з цим документом нічого зробити, бо то вже буде прізвище іншої людини, а не ваше. Читаєш ту і бачиш наче навіжені паплюжать прізвища і назви направо і наліво. Якійсь бовдур впер літеру «ґ», хоча це просто регіональна вимова літери «г» у деяких словах, то й пішла катавасія з перевертанням прізвищ і назв у перекладі з іноземних мов на українську та навпаки. Прізвища і назви міст, регіонів та інше - не змінюються!
Stanislav
4 дн. тому
Що воно меле? Воно зовсім навіжене??? Яке "голосування вже стартувало"? Що ти верзеш??? АБСОЛЮТНО НЕАДЕКВАНИЙ ТИП!!! Просто феноменально, що він з якоїсь абсолютно алогічної причини не сидить у буцегарні! Мабуть, гроші є, тому відкупляється.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду