Трамп заявив, що не братиме участі в повторних дебатах із Гарріс

Трамп заявив, що не братиме участі в повторних дебатах із Гарріс

13 Вересня 2024
494
13 Вересня 2024
08:48

Трамп заявив, що не братиме участі в повторних дебатах із Гарріс

494
Кандидат від республіканців заявив, що його опонентка Камала Гарріс нібито відмовляється від проведення дебатів на каналі Fox News
Трамп заявив, що не братиме участі в повторних дебатах із Гарріс
Трамп заявив, що не братиме участі в повторних дебатах із Гарріс

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що не буде брати участі в повторних дебатах з кандидаткою від демократів Камалою Гарріс. Оскільки, на його думку, він виграв попередні дебати.

Про це він повідомив у соціальній мережі Truth Social, передає Politico.

За його словами, опитування нібито показують його перемогу в попередніх дебатах з Камалою Гарріс.

«Коли боксер програє бій, перші слова, які можна почути з його вуст: "Я хочу реваншу"… Я виграв дебати проти радикальної кандидатки від Демократичної партії Камали Гарріс, і вона закликала до нових… Третіх дебатів не буде!» — наголосив Трамп.

Крім того, кандидат від республіканців заявив, що його опонентка Камала Гарріс нібито відмовляється від проведення дебатів на каналі Fox News.

Нагадаємо, що команда Камали Гарріс хоче, аби вона та її опонент на майбутніх виборах у США Дональд Трамп провели ще один раунд дебатів у жовтні.

Кандидати у президенти США Камала Гарріс та Дональд Трамп провели свої перші дебати. Під час них лідер республіканців озвучив низку популістських гасел, натомість кандидатка від демократів намагалася відповідати більш конструктивно.

Нещодавно штаби обох кандидатів посперечалися через попередньо узгоджені дебати, коли команда віцепрезидентки прагнула повернутися до режиму постійно «ввімкнених мікрофонів», а Трамп погрожував повністю відмовитися від дебатів, припустивши, що телеканал ABC упереджений.

Раніше Трамп заявив, що хоче провести додаткові дебати з Камалою Гарріс 4 і 25 вересня, і вони мають транслюватися на телеканалах Fox та NBC

У передвиборчому штабі Камали Гарріс заявили, що вона візьме участь у двох дебатах зі своїм опонентом Дональдом Трампом. Водночас там виключили більш як один раунд дебатів між кандидатами у віцепрезиденти Джеєм Ді Венсом і Тімом Волзом, що відповідає історичним прецедентам.

Фото: Flickr

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
494
Читайте також
12.09.2024 11:00
Олександр Морський
для «Детектора медіа»
1 166
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду