Трамп і його однопартійці шукають винуватців його хиб на дебатах

Трамп і його однопартійці шукають винуватців його хиб на дебатах

12 Вересня 2024
1108
12 Вересня 2024
11:59

Трамп і його однопартійці шукають винуватців його хиб на дебатах

1108
Прибічники Трампа також критикують модераторів телеканалу, які нібито приділяли забагато уваги перевірці правдивості його відповідей, тоді як заяви Гарріс перевіряли значно менше.
Трамп і його однопартійці шукають винуватців його хиб на дебатах
Трамп і його однопартійці шукають винуватців його хиб на дебатах

Республіканці-однопартійці звинувачують одне одного в тому, що їхній кандидат у президенти США часто потрапляв у пастки під час дебатів з кандидаткою від демократів Камалою Гарріс. Про це йдеться в публікації The Hill.

Прибічники Трампа також критикують модераторів телеканалу, які нібито приділяли забагато уваги перевірці правдивості його відповідей, тоді як заяви Гарріс перевіряли значно менше.

«Це було три до одного. Це була нечесна домовленість, як я і припускав», — сказав Трамп в інтерв'ю Fox News.

Деякі республіканці висловили претензії до радників Трампа, стверджуючи, що його погано підготували до дебатів, інші заявили, що сам кандидат не спромігся зробити головне — пов'язати віцепрезидентку Гарріс із діяльністю президента Джо Байдена.

«Це був дуже типовий виступ з його боку, коли він неготовий, — сказав ексгубернатор Нью-Джерсі Кріс Крісті, який готував Трампа до дебатів у 2016 і 2020 роках. — Зрозуміло, що цього разу в нього не було нікого, хто міг би його відлупцювати під час підготовки, тож він вийшов і просто робив усе, що йому заманеться, керуючись своїм інстинктом і нутром, тобто був злим і незадоволеним кандидатом».

Команда Трампа раніше чітко дала зрозуміти, що намагатиметься пов'язати Гарріс із діяльністю Байдена й критикуватиме її досвід роботи на посадах прокурора, сенатора і віцепрезидента, показуючи її як лібералку, що не відповідає мейнстриму.

Лише в останні пів години дебатів Трамп сказав, що «вона — це Байден», і у своєму прикінцевому слові нагадав, що Гарріс мала три з половиною роки, щоб домогтися змін, до яких вона закликає як кандидатка у президенти.

Хоча республіканці висловили певне розчарування двобоєм, але він не став такою катастрофою для Трампа, як червневі дебати для Байдена, після яких той зняв свою кандидатуру з перегонів.

«Він упустив можливість завдати їй шкоди, — сказав один з республіканських стратегів. — Але й ставки для нього були значно нижчими».

У свою чергу команда кандидатки у президенти США від демократів Камали Гарріс повідомила, що хоче провести ще один раунд дебатів зі своїм республіканським суперником Дональдом Трампом, повідомляє WP.

«Під яскравим світлом американський народ побачив вибір, з яким зіштовхнеться цієї осені: між рухом уперед із Камалою Гарріс або поверненням назад з Трампом. Це те, що вони побачили сьогодні ввечері, і те, що вони повинні побачити на других дебатах у жовтні. Віцепрезидентка Гарріс готова до других дебатів. Чи готовий Дональд Трамп?»,— заявила голова виборчої кампанії Гарріс Джен О'Меллі Діллон після дебатів.

«Ми розглянемо це, але вони хочуть других дебатів, тому що програли», — сказав Трамп журналістам.

Тим часом телеканал Fox News уже запропонував свій майданчик для других президентських дебатів у жовтні, додавши, що надіслав листи до штабів Гарріс і Трампа перед дебатами, повідомило Reuters.

Нагадаємо, кандидати у президенти США Камала Гарріс та Дональд Трамп провели свої перші дебати. Під час них лідер республіканців озвучив низку популістських гасел, натомість кандидатка від демократів намагалася відповідати більш конструктивно.

Нещодавно штаби обох кандидатів посперечалися через попередньо узгоджені дебати, коли команда віцепрезидентки прагнула повернутися до режиму постійно «ввімкнених мікрофонів», а Трамп погрожував повністю відмовитися від дебатів, припустивши, що телеканал ABC упереджений.

Раніше Трамп заявив, що хоче провести додаткові дебати з Камалою Гарріс 4 і 25 вересня, і вони мають транслюватися на телеканалах Fox та NBC

У передвиборчому штабі Камали Гарріс заявили, що вона візьме участь у двох дебатах зі своїм опонентом Дональдом Трампом. Водночас там виключили більш як один раунд дебатів між кандидатами у віцепрезиденти Джеєм Ді Венсом і Тімом Волзом, що відповідає історичним прецедентам.

Фото: Getty Images

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1108
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду