Кабмін перейменував Мінкультури та Мінрозвитку

Кабмін перейменував Мінкультури та Мінрозвитку

9 Вересня 2024
486
9 Вересня 2024
17:40

Кабмін перейменував Мінкультури та Мінрозвитку

486
Міністерство культури та інформаційної політики України отримало назву Міністерства культури та стратегічних комунікацій України, а Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України — Міністерства розвитку громад та територій України.
Кабмін перейменував Мінкультури та Мінрозвитку
Кабмін перейменував Мінкультури та Мінрозвитку

Міністерство культури та інформаційної політики України і Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України отримали нові назви. Відповідну постанову Кабінету міністрів України № 1028 опублікували на урядовому порталі.

Міністерство культури та інформаційної політики України перейменували на Міністерство культури та стратегічних комунікацій України, а Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України — на Міністерство розвитку громад та територій України.

Упродовж двох тижнів відомства мають підготувати і подати Кабміну пропозиції щодо внесення до актів законодавства змін, які випливають з цієї постанови.

Нагадаємо, 5 вересня парламент призначив ексочільника Київської ОДА і заступника голови Офісу президента Олексія Кулебу віце-прем'єр-міністром з відновлення — міністром розвитку громад та територій України.

Заступник керівника Офісу президента Микола Точицький також став новим міністром культури і стратегічних комунікацій.

Натомість колишній тимчасовий виконувач обов’язків міністра культури та інформаційної політики Ростислав Карандєєв повідомив «Детектору медіа», що залишається на посаді першого заступника міністра до того, як будуть завершені офіційно зміни в назві та затверджена структура.

Читайте також:

Фото: Кабінет Міністрів України / фейсбук

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
486
Читайте також
07.09.2024 10:00
Дмитро Золотухін
для «Детектора медіа»
967
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду