Суд у Парижі продовжив термін затримання Павлу Дурову

Суд у Парижі продовжив термін затримання Павлу Дурову

26 Серпня 2024
618
26 Серпня 2024
08:36

Суд у Парижі продовжив термін затримання Павлу Дурову

618
Після 96 годин під вартою суддя мусить звільнити затриманого або висунути йому звинувачення.
Суд у Парижі продовжив термін затримання Павлу Дурову
Суд у Парижі продовжив термін затримання Павлу Дурову

Суд у Парижі продовжив термін утримання під вартою співзасновнику Telegram Павлу Дурову на ще 48 годин. Про це повідомляє видання AFP з посиланням на джерело, близьке до слідства.

Як повідомляє видання, початковий період затримання для допиту може тривати максимум до 96 годин. Після цього суддя може ухвалити рішення звільнити затриманого або висунути звинувачення та залишити під вартою.

Нагадаємо, засновника і генерального директора компанії Telegram Павла Дурова заарештували у Франції 24 серпня близько 8-ї години вечора, коли він вийшов зі свого приватного літака на злітній смузі в аеропорту «Ле Бурже».

Як повідомляє французький канал TF1/LCI із посиланням на свої джерела, влада Франції звинувачує Дурова у співучасті в торгівлі наркотиками, злочинах проти дітей та шахрайстві через відсутність модерації контенту в телеграмі. 

Читайте також:

Фото: Steve Jennings / Getty Images

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
618
Читайте також
26.08.2024 09:41
Ігор Пилипів, Володимир Тунік-Фриз, «Економічна правда»
604
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду