Дональд Трамп анонсував «велике інтерв'ю» Ілону Маску

Дональд Трамп анонсував «велике інтерв'ю» Ілону Маску

7 Серпня 2024
676
7 Серпня 2024
10:11

Дональд Трамп анонсував «велике інтерв'ю» Ілону Маску

676
Деталі про формат і теми майбутньої розмови наразі невідомі. Маск ще не коментував інтерв'ю на своїй платформі X.
Дональд Трамп анонсував «велике інтерв'ю» Ілону Маску
Дональд Трамп анонсував «велике інтерв'ю» Ілону Маску

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп повідомив, що у понеділок, 12 серпня, дасть інтерв'ю американському мільярдеру Ілону Маску. Про це експрезидент поінформував у власній соцмережі TruthSocial.

«У понеділок увечері я матиму велике інтерв'ю з Ілоном Маском — подробиці згодом!», — написав Трамп.

Деталі про формат і теми майбутньої розмови Трампа і Маска поки не відомі. Маск наразі не коментував інтерв'ю на своїй платформі X.

Нагадаємо, нещодавно американський бізнесмен, власник Space X та соцмережі X Ілон Маск сказав, що планує виділяти близько 45 млн доларів щомісяця політичному комітету на підтримку кандидата в президенти США Дональда Трампа. 13 липня стало відомо, що Ілон Маск уже вніс пожертву до фонду, який виступає на підтримку Трампа.

Раніше, після невдалого замаху на життя Трампа в липні, Ілон Маск заявив, що його двічі намагалися вбити протягом останніх восьми місяців.

Як повідомляв The Wall Street Journal із посиланням на поінформовані джерела у травні, експрезидент США Дональд Трамп обговорює з мільярдером Ілоном Маском призначення його своїм радником у разі перемоги на майбутніх президентських виборах. За даними видання, останні місяці Трамп і Маск регулярно спілкуються телефоном, а Маск просив Трампа активніше публікуватися в соцмережі X.

Фото: Jakub Porzycki / NurPhoto via Getty Images

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
676
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду