Телеканал «ПлюсПлюс» відзначає 12 років мовлення в ефірі

Телеканал «ПлюсПлюс» відзначає 12 років мовлення в ефірі

5 Серпня 2024
326

Телеканал «ПлюсПлюс» відзначає 12 років мовлення в ефірі

326
Команда створює власні анімаційні продукти, в яких закладено важливі сенси.
Телеканал «ПлюсПлюс» відзначає 12 років мовлення в ефірі
Телеканал «ПлюсПлюс» відзначає 12 років мовлення в ефірі

4 серпня «ПлюсПлюс»  відзначив 12 років мовлення в ефірі! Саме «ПлюсПлюс»  є абсолютним лідером телеперегляду в Україні за дитячою аудиторією. За цей час телеканал здобув не лише колосальну підтримку маленьких глядачів, а й визнання від професійної аудиторії. Завдяки важливій місії — навчати розважаючи, — проєкти «ПлюсПлюс»  рекомендовані Міністерством освіти та науки України до включення в навчальну програму початкової школи.  

Щорічно команда створює власні анімаційні продукти, в яких закладено важливі сенси. З початком повномасштабної війни ця місіонерська діяльність лише посилилась. Після 24 лютого 2022 року «ПлюсПлюс»  розповідає дітям про війну, знаходячи потрібні й зрозумілі слова, а також допомагає здобувати нові знання навіть за таких непростих умов.

«Попри усі складнощі нашого часу, ми не зупиняємося і прагнемо й надалі створювати суспільно важливі проєкти для підтримки дітей, аби й надалі залишатися для них надійною опорою. Дякуємо нашій аудиторії за 12 років підтримки, ви наше натхнення і саме завдяки вам ми готові створювати ще більше нових проєктів, які надихатимуть наших малюків», — коментує Іванна Найда, генеральна продюсерка «ПлюсПлюс».

За 12 років свого існування командою «ПлюсПлюс»  створено десятки соціально відповідальних і популярних проєктів, серед яких ЕКО «ПлюсПлюс», «Волохатий блог», «Говоримо українською», «Дивомандри», «Світ чекає на відкриття», «Це — наше, і це — твоє», «Казка з татом», «Корисні підказки» та інші. Також на телеканалі транслюються продукти світової анімації від відомих студій Disney, Hasbro та Nickelodeon, які є справжніми хітами серед малечі. Серед них, як легендарні та улюблені багатьма мультфільми із рубрики великих історій: «Льодовиковий період», «Крижане серце», «Книга джунглів», «Мадагаскар», «Пташиний ульот», «Коко», «Шрек», «Панда Кунг-Фу», так і прем’єрні сезони мультсеріалів від найкращих світових студій: «Губка Боб квадратні штани», «Леді Баг та Супер Кіт»,  «Ніндзяго. Повстання драконів», «Гігантозавр», «Дрімз», «Смурфики», «Велике шоу малюка акули», «Щенячий патруль» й інші.

Окрім цього, у лютому телеканал показав прем’єру патріотичного мультсеріалу «Україна. Нескорені міста. Правдива історія», що створений у межах «Всеохопної інформаційно-просвітницької кампанії з протидії дезінформації», що впроваджується 1+1 медіа та Smart Angel у співпраці з експертними організаціями за фінансової підтримки Європейського Союзу. Його зміст є виключною відповідальністю редакції програми і не обов’язковою відображає позицію ЄС.

А також віднедавна обидва сезони мультсеріалу «Україна. Нескорені міста» стали доступні до перегляду жестовою мовою на платформі кіно та телебачення Київстар ТБ, а також на YouTube-каналі ПлюсПлюс, переклад яких підготовлено спільно з громадською організацією «Безбар'єрність».

У 2024 році відбулася премʼєра мультсеріалу власного виробництва «ПлюсПлюс»  за мотивами книжок «Герої теж плачуть» та «Зустріч з героєм», розроблені спільно з ЮНІСЕФ.

А також, з нагоди виходу анімаційного серіалу відбувся спеціальний передпоказ для понад 400 вихованців Креативної Міжнародної Дитячої Школи (КМДШ ВСЕСВІТ).

Чуттєва історія про мишенят, які вимушені були покинути свою домівку через війну, розповість про загальнолюдські цінності, дружбу, силу, підтримку, людяність. Проєкт транслюється в Україні та Польщі.

Підсумуємо, що за 12 років «ПлюсПлюс»  здобув чимало професійних відзнак, серед яких: чотири національні премії «Телетріумф», золото і срібло EFFIE AWARDS UKRAINE, премія ім. Лесі Українки від Кабінету Міністрів України за мультсеріал власного виробництва «Це — наше, і це — твоє», два рекорди Книги рекордів України, нагорода The Very Best Of за айдентику каналу та п’ять відзнак за мультфільм «Світ чекає на відкриття», чотири нагороди Big Data Awards за лідерство серед дитячих ТВ-каналів, а також патріотичний мультсеріал «Україна. Нескорені міста» виробництва телеканалу «ПлюсПлюс» здобув першість у номінації Ідентичність+ від Освіторія.Медіа award 2024.

Окрім цього, пропонуємо і вам долучитися до святкування разом з «ПлюсПлюс», тож підписуйтеся на сторінки телеканалу в соціальних мережах Instagram, Facebook і на YouTube, щоб слідкувати за останніми новинами про героїв, новинками у світі анімації й анонсами найближчих прем’єр.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
326
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду