Передвиборчий штаб Камали Гарріс відмовився від пропозиції Трампа провести дебати 4 вересня на Fox News

Передвиборчий штаб Камали Гарріс відмовився від пропозиції Трампа провести дебати 4 вересня на Fox News

3 Серпня 2024
780
3 Серпня 2024
19:46

Передвиборчий штаб Камали Гарріс відмовився від пропозиції Трампа провести дебати 4 вересня на Fox News

780
У штабі демократів вважають, що Трамп "наляканий і намагається відмовитися від дебатів, на які вже погодився", тому пропонує дебатувати на Fox News, "де його можуть виручити".
Передвиборчий штаб Камали Гарріс відмовився від пропозиції Трампа провести дебати 4 вересня на Fox News
Передвиборчий штаб Камали Гарріс відмовився від пропозиції Трампа провести дебати 4 вересня на Fox News

Передвиборчий штаб Камали Гарріс відмовився від пропозиції Дональда Трампа провести дебати між обома претендентами на пост президента США 4 вересня на телеканалі Fox News. У штабі демократів просять дотриматися раніше досягнутих домовленостей, згідно яких дебати мають відбутися 10 вересня на телеканалі ABC. 

Про це у соцмережі Х повідомила кореспондентка NBCNews Ямічє Альсіндор, яка наразі висвітлює президентську кампанію Камали Харріс. 

Кореспондентка NBCNews наводить у своєму твіті слова директора з комунікацій кампанії Гарріс Майкла Тайлера, який відреагував на пропозицію Трампа щодо дебатів:  

“Дональд Трамп наляканий і намагається відмовитися від дебатів, на які він уже погодився, тож біжить прямо до Fox News, де його можуть виручити. Йому потрібно припинити грати в ігри та з’явитися на дебати, які він уже зобов’язався провести 10 вересня. Віцепрезидентка так чи інакше буде там, щоби скористатися можливістю виступити перед національною аудиторією в найкращий час”.  

Трайлер також зазначив, що демократи будуть “раді обговорити” можливість подальших дебатів після того, як відбудуться ті, про які обидва кандидати вже домовилися. Тайлер вважає, що Трамп “не повинен мати з цим проблем, якщо тільки він не дуже боїться з’явитися 10 числа”. 

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що колишній президент США Дональд Трамп погодився на пропозицію каналу Fox News провести дебати з віцепрезиденткою Камалою Гарріс 4 вересня. Про це він повідомив у своєму пості на Truth Social: "Я погодився на дебати з Камалою Гарріс у середу, 4 вересня. Раніше планувалося, що я буду дебатувати з Джо Байденом на каналі ABC, але цей захід було скасовано, оскільки Байден більше не буде брати участь у перегонах, і я перебуваю у судовому процесі проти ABC Network та Джорджа Стефанопулоса, що створює конфлікт інтересів".

Раніше повідомлялося, що компанія Fox News Media офіційно запропонувала ймовірним кандидатам у президенти США Дональду Трампу та Камалі Гарріс провести дебати на телеканалі 17 вересня.

27 червня у Сполучених Штатах відбувся перший раунд дебатів між кандидатами в президенти республіканцем Дональдом Трампом і демократом, чинним президентом Джозефом Байденом.

Аналіз CNN після трансляції дебатів виявив, що обидва кандидати висловили майже 40 неправдивих тверджень, з них абсолютна більшість належить Трампу. При цьому модератори дебатів не спростовували неправдиві дані в прямому ефірі.

На думку багатьох експертів, Байден програв перші дебати з Трампом. Після теледебатів почалися розмови про те, чи може Демократична партія висунути іншого кандидата на пост президента. Зокрема, редколегія видання The New York Times закликала Байдена вийти з президентських перегонів.

21 липня Джо Байден оголосив, що відмовляється від участі у виборах, і закликав демократів підтримати кандидатуру віцепрезидентки США Камали Гарріс. Після цього Камала Гарріс заявила, що збирається домогтися офіційного висування від Демократичної партії і перемогти Дональда Трампа. 

Фото: GettyImages/Колаж "Детектора медіа"

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
780
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду