Трамп погодився провести дебати з Гарріс 4 вересня на Fox News

Трамп погодився провести дебати з Гарріс 4 вересня на Fox News

3 Серпня 2024
962
3 Серпня 2024
11:14

Трамп погодився провести дебати з Гарріс 4 вересня на Fox News

962
Колишній президент США Дональд Трамп погодився провести дебати з віцепрезиденткою Камалою Гарріс 4 вересня у штаті Пенсильванія. Подію організовує Fox News, після того як заплановані дебати з Джо Байденом на каналі ABC були скасовані через судовий процес. Модераторами дебатів будуть Брет Байєр та Марта МакКаллум.
Трамп погодився провести дебати з Гарріс 4 вересня на Fox News
Трамп погодився провести дебати з Гарріс 4 вересня на Fox News

Колишній президент США Дональд Трамп погодився на пропозицію каналу Fox News провести дебати з віцепрезиденткою Камалою Гарріс 4 вересня.

Про це він повідомив у своєму пості на Truth Social.

«Я погодився на дебати з Камалою Гарріс у середу, 4 вересня. Раніше планувалося, що я буду дебатувати з Джо Байденом на каналі ABC, але цей захід було скасовано, оскільки Байден більше не буде брати участь у перегонах, і я перебуваю у судовому процесі проти ABC Network та Джорджа Стефанопулоса, що створює конфлікт інтересів», — написав Трамп.

Він додав, що дебати на Fox News відбудуться у штаті Пенсильванія, місце буде визначено пізніше. Модераторами дебатів будуть Брет Байєр та Марта МакКаллум. Правила будуть подібними до тих, що діяли під час його дебатів із Байденом. Дебати відбудеться з повною аудиторією.

Спочатку дебати з Байденом були заплановані на 10 вересня на каналі ABC News. Однак після того, як Байден відмовився від участі у перегонах минулого місяця, а Гарріс стала ймовірною кандидаткою від Демократичної партії, Трамп не був впевнений у проведенні дебатів із нею.

(Оновлено) Реакції команди Камали Гарріс на цю заяву немає. Наразі жодних додаткових деталей щодо можливих дебатів не оголошено.

Водночас, за даними Fox News, минулого місяця Гарріс заявила, що вона «готова» до дебатів з Трампом і звинуватила його в тому, що він відмовився від попередньої домовленості щодо дебатів на ABC News 10 вересня.

Як пише АВС news, між Трампом та Гарріс розгорнулася рекламна війна в ключових штатах, де Гарріс запустила тритижневу рекламну кампанію вартістю 50 мільйонів доларів перед Національним з’їздом Демократичної партії, а Трамп зарезервував ефірний час на суму 12 мільйонів доларів у штатах Пенсильванія, Джорджія, Мічиган, Аризона, Невада та Вісконсин, згідно з даними AdImpact.

Раніше повідомлялося, що компанія Fox News Media офіційно запропонувала ймовірним кандидатам у президенти США Дональду Трампу та Камалі Гарріс провести дебати на телеканалі 17 вересня.

Як повідомляв «ДМ», 27 червня у Сполучених Штатах відбувся перший раунд дебатів між кандидатами в президенти республіканцем Дональдом Трампом і демократом, чинним президентом Джозефом Байденом.

Аналіз CNN після трансляції дебатів виявив, що обидва кандидати висловили майже 40 неправдивих тверджень, з них абсолютна більшість належить Трампу. При цьому модератори дебатів не спростовували неправдиві дані в прямому ефірі.

На думку багатьох експертів, Байден програв перші дебати з Трампом. Після теледебатів почалися розмови про те, чи може Демократична партія висунути іншого кандидата на пост президента. Зокрема, редколегія видання The New York Times закликала Байдена вийти з президентських перегонів.

21 липня Джо Байден оголосив, що відмовляється від участі у виборах, і закликав демократів підтримати кандидатуру віцепрезидентки США Камали Гарріс. Після цього Камала Гарріс заявила, що збирається домогтися офіційного висування від Демократичної партії і перемогти Дональда Трампа. 

Фото: Getty Images.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
962
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду