Розпочав роботу сайт «Еспресо: Біла Церква»

Розпочав роботу сайт «Еспресо: Біла Церква»

1 Серпня 2024
409
1 Серпня 2024
18:40

Розпочав роботу сайт «Еспресо: Біла Церква»

409
Ресурс, який працюватиме на платформі всеукраїнського сайту espreso.tv, зосередиться на висвітленні суспільно-політичного життя Білоцерківської громади, роботи органів місцевої влади, установ та організацій, дії та рішення яких мають вплив на мешканців усього регіону.
Розпочав роботу сайт «Еспресо: Біла Церква»
Розпочав роботу сайт «Еспресо: Біла Церква»

Розпочав роботу сайт «Еспресо: Біла Церква». Він працюватиме на платформі всеукраїнського сайту espreso.tv, повідомила пресслужба видання.

Новини та аналітичні матеріали на ресурсі зосереджені на суспільно-політичному житті Білоцерківської громади, роботі органів місцевої влади, установ та організацій, дії та рішення яких мають вплив на мешканців усього регіону.

«Це важлива подія для нашого медіабренду. Бо це не просто про написання новин, а про створення унікального ресурсу, де кожен може знайти цікаву і корисну для себе інформацію. Тут і аналітика, і розлогі статті, репортажі, інтерв'ю з різними незалежними спікерами тощо. Розповідаємо про політику, економіку, історію, культуру, особливості нашої місцевості. Головне для нас — дотримуватися професійних стандартів, давати людям альтернативні точки зору, бо кожен має право знати правду», — розповіла головна редакторка «Еспресо: Біла Церква» Катерина Головіна.

«Детектор медіа» звернувся по коментар до головної редакторки медіа, щоб детальніше дізнатися про роботу ресурсу, та чекає на відповідь.

Телеканал «Еспресо: Біла Церква» розпочав мовлення 17 липня 2020 року і за останні три роки посів лідерські позиції в місті. У лютому 2024 року канал «Еспресо: Біла Церква» став доступним у цифровій мережі Т2. 

Раніше «Детектор медіа» повідомляв, що у грудні 2022-го головна редакторка «Еспресо: Біла Церква» Катерина Головіна отримала нагрудний знак командувача Збройних сил України «За службу та звитягу» III ступеня. Також грамоти були вручені команді каналу.

Фото: «Еспресо. Біла Церква»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
409
Читайте також
23.02.2024 20:01
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
2 508
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду