З 1 січня в кінопрокат вийде українська комедія «Потяг у 31 грудня»

З 1 січня в кінопрокат вийде українська комедія «Потяг у 31 грудня»

29 Липня 2024
1407
29 Липня 2024
11:46

З 1 січня в кінопрокат вийде українська комедія «Потяг у 31 грудня»

1407
За сюжетом стрічки, герої вирушають у столицю 31 грудня. До зустрічі на пероні вони були незнайомцями, однак потяг лише за кілька годин об’єднав їх у новорічну ніч, коли трапляються дива.
З 1 січня в кінопрокат вийде українська комедія «Потяг у 31 грудня»
З 1 січня в кінопрокат вийде українська комедія «Потяг у 31 грудня»

З 1 січня вкіно можна буде переглянути українську комедію «Потяг у 31 грудня» режисера Олега Борщевського про те, якими різними можуть бути пасажири одного вагона і якими спільними виявляються їхні цінності та мрії. Про це повідомила пресслужба холдингу Film.Ua Group. 

За сюжетом стрічки, герої вирушають у столицю 31 грудня. До зустрічі на пероні вони були незнайомцями, однак що, як не потяг, може об’єднати зовсім незнайомих людей за кілька годин? До того ж, у новорічну ніч, коли трапляються дива.

«З перших днів війни "Укрзалізниця" втілила символ української незламності. Бренд перетворився на живу легенду й став важливою ланкою у возз’єднанні українців із домом та родиною. Вагони побачили сотні тисяч облич й почули стільки ж неймовірних історій. І деякі з них — в основі фільму», — зауважили у Film.Ua Group.

Режисером стрічки стане Олег Борщевський («Dzidzio. Контрабас», серіал «Скажені сусіди»), а оператором-постановником — Тимофій Аврамчук («Найкращі вихідні», «Коза ностра. Мама їде», «Скажене весілля 1-2»). Серед авторів сценарію — Микола Куцик, Ярослав Стень, Богдан Гациляк та Кирило Тимченко.

Супервізоркою стрічки стане продюсерка кінофраншизи «Скажене весілля», анімаційного фільму «Мавка. Лісова пісня» та фільму-помсти «Конотопська відьма» Ірина Костюк, а продюсуватимуть «Потяг у 31 грудня» продюсер кінотрилогії «Скажене весілля» і серіалу «Скажені сусіди» Юрій Горбунов та засновниця й керівниця продакшн-компанії Play Production, продюсерка документального фільму «Ми, наші улюбленці та війна» Зоя Сошенко.

«Укрзалізниця сьогодні — частина буденності більшості з нас. Саме тому потяг постає в нашому фільмі повноцінним героєм. В дорозі ми часто знайомимося з абсолютно різними людьми, які за короткий шлях можуть стати ближчими за друга. Я впевнена, що у кожного є хоча б одна історія, яка могла би бути сюжетною лінією нашого сценарію.

Українці — неймовірні, бо ми дуже різні, але нас точно може об’єднати спільна мета. Буває, що все йде не за планом — і от тоді починається найцікавіше. Те, як ми вміємо виходити зі скрутних ситуацій з гумором, скоро побачимо на екранах. Віримо, що в Україні незабаром з'явиться своє традиційне новорічне кіно», — прокоментувала Зоя Сошенко.

Нагадаємо, у травні ми також повідомляли про те, що українська Film.UA Group зараз розробляє ігровий фільм, у якому персонажі мультфільму «Мавка. Лісова пісня» постануть у новій інтерпретації. У сюжеті нової «Мавки» представлять страшніші, трилерні елементи, проте буде і більш «інтенсивний» розвиток любовного роману.

Постер: Film.Ua Group

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1407
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду