Fox News офіційно запропонували провести дебати між Трампом і Гарріс

Fox News офіційно запропонували провести дебати між Трампом і Гарріс

25 Липня 2024
359
25 Липня 2024
16:51

Fox News офіційно запропонували провести дебати між Трампом і Гарріс

359
Телеканал пропонує провести дебати у Пенсильванії 17 вересня — в день, коли там починається дострокове голосування.
Fox News офіційно запропонували провести дебати між Трампом і Гарріс
Fox News офіційно запропонували провести дебати між Трампом і Гарріс

Компанія Fox News Media офіційно запропонувала ймовірним кандидатам у президенти США Дональду Трампу та Камалі Гарріс провести дебати на телеканалі 17 вересня. Про це повідомляє Fox News.

Телеканал пропонує провести дебати у штаті Пенсильванія у вівторок, 17 вересня — в день, коли там розпочинається дострокове голосування. Канал додав, що «відкритий до обговорення конкретної дати, формату та місця — з аудиторією чи без неї»

Телеканал також запропонував на модераторів потенційних дебатів своїх телеведучих Брета Баєра і Марту МакКаллум.

Штаби Гарріс і Трампа поки що не відповіли на запити про коментарі.

Нагадаємо, раніше кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп запропонував провести теледебати з майбутнім висуванцем від Демократичної партії на каналі Fox News, що традиційно підтримує республіканців. Він назвав телеканалі ABC News, на якому мали відбутися теледебати між Трампом і Байденом 10 вересня «дуже упередженим».

Як повідомляв «ДМ», 27 червня у Сполучених Штатах відбувся перший раунд дебатів між кандидатами в президенти республіканцем Дональдом Трампом і демократом, чинним президентом Джозефом Байденом.

Аналіз CNN після трансляції дебатів виявив, що обидва кандидати висловили майже 40 неправдивих тверджень, з них абсолютна більшість належить Трампу. При цьому модератори дебатів не спростовували неправдиві дані в прямому ефірі.

На думку багатьох експертів, Байден програв перші дебати з Трампом. Після теледебатів почалися розмови про те, чи може Демократична партія висунути іншого кандидата на пост президента. Зокрема, редколегія видання The New York Times закликала Байдена вийти з президентських перегонів.

21 липня Джо Байден оголосив, що відмовляється від участі у виборах, і закликав демократів підтримати кандидатуру віцепрезидентки США Камали Гарріс. Після цього Камала Гарріс заявила, що збирається домогтися офіційного висування від Демократичної партії і перемогти Дональда Трампа. 

Фото: Johnny Silvercloud/Flickr

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
359
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду