Спецвипуски Avenue Olympique під час цьогорічної Олімпіади в Парижі виходитимуть на каналі «Дім»

Спецвипуски Avenue Olympique під час цьогорічної Олімпіади в Парижі виходитимуть на каналі «Дім»

25 Липня 2024
456
25 Липня 2024
12:45

Спецвипуски Avenue Olympique під час цьогорічної Олімпіади в Парижі виходитимуть на каналі «Дім»

456
З 26 липня по 12 серпня в ефірі каналу, соцмережах та на цифрових платформах мовника вийде 10 випусків проєкту з ексклюзивними подробицями перебігу головної спортивної події року та участі в ній українських спортсменів.
Спецвипуски Avenue Olympique під час цьогорічної Олімпіади в Парижі виходитимуть на каналі «Дім»
Спецвипуски Avenue Olympique під час цьогорічної Олімпіади в Парижі виходитимуть на каналі «Дім»

Телеканал українського іномовлення «Дім» підготував спецвипуски проєкту «Коло спорту» до літніх Олімпійських ігор-2024 у Франції — «Париж. Avenue Olympique» з ведучою Діаною Звягінцевою. Про це повідомила пресслужба мовника.

«З 26 липня Avenue Olympique розташується в Парижі й стане частиною великого міста і великого свята - Олімпійських ігор. Новий для Парижа і вже такий близький глядачам каналу "Дім" проєкт набуде нової форми і додасть до своєї назви місце головних подій — столицю Франції і Олімпіади», — прокоментував продюсер програми Євген Зінченко.

«Париж. Avenue Olympique» — це спецпроєкт у рамках програми «Коло спорту», присвячений Олімпіаді-2024, який розповідає історії українських олімпійців, моменти їхнього тріумфу та розвитку, показує, як наші спортсмени готуються до найвизначнішої спортивної події їхнього життя і як Париж приймає найкращих спортсменів світу, а також всі подробиці з безпосереднього місця головної спортивної події року. 

26 липня о 12:00 в ефір телеканалу «Дім» вийде прем’єрний випуск проєкту. Всього заплановано 10 випусків, які виходитимуть до 12 серпня включно в ефірі каналу у соцмережах та на цифрових платформах мовника. 

Нагадаємо, літні Олімпійські ігри 2024 року проходитимуть з 26 липня по 11 серпня, літні Параолімпійські ігри 2024 — з 28 серпня по 8 вересня в Парижі.

Суспільне є офіційним транслятором Олімпійських та Паралімпійських ігор 2024. Детальніше прочитати про те, де та коли дивитися трансляцію, можна тут. Як офіційний транслятор Олімпіади Суспільне пропонує українським телеканалам співпрацю для підготовки та показу коротких повідомлень у програмах новин.

Компанія Samsung Electronics, яка є глобальним партнером Олімпійських та Паралімпійських ігор, у партнерстві з Міжнародним олімпійським комітетом та Олімпійськими мовними службами використає свої пристрої для трансляції паризької Олімпіади. Окрім цього, Megogo транслюватиме Олімпійські ігри 2024 з коментарями українською мовою для низки спортивних змагань.

Як повідомляв «Детектор медіа», міністр внутрішніх справ Франції Жеральд Дарманен в інтерв'ю Le Journal du Dimanche розповів, що з майже мільйона адміністративних розслідувань 4340 осіб були виключені з делегацій та персоналу на Олімпійських іграх, серед них — журналісти, підозрювані у шпигунстві на користь іноземних держав. Основні країни, з яких походили ці підозрювані, — Росія та Білорусь. У Кремлі таке рішення назвали «неприйнятним»

Читайте також: 

Фото: «Дім»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
456
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду