Нацрада тестує електронний кабінет для суб’єктів у сфері медіа

Нацрада тестує електронний кабінет для суб’єктів у сфері медіа

17 Липня 2024
287
17 Липня 2024
17:35

Нацрада тестує електронний кабінет для суб’єктів у сфері медіа

287
Для того, щоб подати заяву необхідно на головній сторінці сайту Нацради ввійти в електронний кабінет за допомогою ключа з цифровим підписом
Нацрада тестує електронний кабінет для суб’єктів у сфері медіа
Нацрада тестує електронний кабінет для суб’єктів у сфері медіа

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення тестує електронний кабінет для суб’єктів у сфері медіа, а також пропонує реєстрантам спробувати подати електронні заяви. Про це йдеться у повідомленні на сайті Нацради.

Регулятор зазначає, що дослідна експлуатація цієї частини реєстру триватиме до середини серпня.

«Радимо скористатися можливістю випробувати електронну систему подачі заяв суб’єктами у сфері медіа, пересвідчитись у працездатності власних електронних ключів і зробити пробні подання заяв», — йдеться в повідомленні.

Також на сайті Нацради розміщено інструкцію з користування електронним кабінетом в розділі «Учасникам ринку» — «Інструкції та роз’яснення» — «Інформація щодо функціонування електронного кабінету» за посиланням.

Для  того, щоб подати заяву необхідно на головній сторінці сайту Нацради ввійти в електронний кабінет за допомогою ключа з цифровим підписом.

Нацрада звертає увагу, що подані через систему заявки є тестовими, не матимуть юридичної сили й не можуть бути основою для ухвалення рішень Національною радою.

Для реальної реєстрації або ліцензування заяви й документи, що до них додаються, необхідно подавати до Нацради в паперовій формі на адресу: 01601, м. Київ, вул. Прорізна, 2, або на електронну пошту nrada@nrada.gov.ua з накладанням кваліфікованого електронного підпису чи печаткою.

Про остаточний перехід на роботу реєстру в електронній версії буде повідомлено окремо.

Читайте також: 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
287
Читайте також
12.07.2024 12:11
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
891
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду