«Київстар ТБ» та Українська кіношкола запускають кінолекторій просто неба на «Поляні ВДНГ»

«Київстар ТБ» та Українська кіношкола запускають кінолекторій просто неба на «Поляні ВДНГ»

12 Липня 2024
438

«Київстар ТБ» та Українська кіношкола запускають кінолекторій просто неба на «Поляні ВДНГ»

438
Киян та гостей міста запрошують відвідати серію безкоштовних лекцій про кіно від українських кінематографістів. Двічі на місяць на відвідувачів чекають розмови про фільми, акторство, сторителінг у кінотеатрі просто неба на «Поляні ВДНГ».
«Київстар ТБ» та Українська кіношкола запускають кінолекторій просто неба на «Поляні ВДНГ»
«Київстар ТБ» та Українська кіношкола запускають кінолекторій просто неба на «Поляні ВДНГ»

Платформа кіно та телебачення «Київстар ТБ» і Українська кіношкола запустили спільний проєкт, аби підвищити інтерес до українського кіно та тих, хто його створює. Кінолекторій — це зустрічі з українськими акторами, режисерами, продюсерами та сценаристами, під час яких охочі зможуть дізнатися більше про особливості кожної з кінопрофесій. Окрім цього, після кожної лекції глядачі зможуть переглянути одну з українських або світових стрічок у кінотеатрі просто неба на «Поляні ВДНГ» та долучитися до її обговорення. 

Перша лекція на тему: «Чи кожен може стати актором і як це зробити?» відбудеться вже наступного тижня, у середу, 17 липня, о 19:00. Її проведе український актор театру та кіно, куратор акторської програми Української кіношколи Максим Михайліченко. Зовсім нещодавно він зіграв роль Лева у фільмі Тоні Ноябрової «Ти мене любиш?», який у травні радував око глядачів в українському прокаті. 

«Місія і головне завдання Української кіношколи — якісна кіноосвіта та навчання тих, хто хоче працювати в кіноіндустрії, а також тих, хто поки що не наважується зробити перший крок до своєї мрії. У межах кінолекторію спільно з "Київстар ТБ" куратори наших програм будуть розповідати про особливості кінопрофесій, розкривати секрети і тонкощі кіноіндустрії. І, звісно ж, заохочувати всіх здійснювати свою мрію, набувати нових знань і навичок. Бо коли, якщо не зараз?» — говорить засновниця і директорка Української кіношколи Альона Тимошенко. 

Також на відвідувачів чекатимуть перегляд стрічки Антоніо Лукіча «Люксембург, Люксембург», попкорн та подарунки від партнерів заходу. Вхід вільний. 

Локацію для кінолекторію обрали не випадково, адже на «Поляні ВДНГ» працює кінотеатр просто неба, партнером якого стала платформа кіно та телебачення «Київстар ТБ». Кінопокази 7 днів на тиждень серед садів столичного ВДНГ організовані як для дорослих, так і для дітей. Кожного вечора у будні на великому LED-екрані проходять покази фільмів від українських та світових кіновиробників, а на вихідних у денний час — мультфільми. Серед найпопулярніших фільмів кінотеатру — «Люксембург, Люксембург», «Рембо», «Мерзенна вісімка», а також мультики «Підводна ера», «Баранчик Шон», «Дикі предки» тощо. Слідкувати за розкладом сеансів можна у соціальних мережах Поляна ВДНГ

Вхід до кінотеатру просто неба вільний, а щоб зайняти місце для сидіння, можна просто придбати будь-що у зоні фудкорту. 

Платформа кіно та телебачення подбала, аби відвідувачі почували себе комфортно попри стабілізаційні відключення світла. Окрім того, що кінотеатр працює безперебійно, на території «Поляни ВДНГ» є станції для підзарядки ґаджетів. До слова, локація вміщує декілька барів та 300 посадкових місць, тож відвідати кінотеатр чи лекцію можна великою компанією. 

Всі наступні заходи кінолекторію «Київстар ТБ» анонсуватиме в телеграм-каналі «Кіно для тебе» та на інстаграм-сторінці «Поляни ВДНГ». 

Медіапартнерами кінолекторію від «Київстар ТБ» стали «1+1 media»tsn.ua та «Главред», а також медіа про життя столиці «ТиКиїв»

Довідково:

«Київстар ТБ» — спільний проєкт «1+1 media» та «Київстар», заснований 11 грудня 2019 року. Це платформа кіно та телебачення, що надає користувачам доступ до сотень тисяч годин українського та світового контенту, прямоефірних програм і регулярно пропонує для перегляду ексклюзивні проєкти. Платформа нараховує понад 410 телеканалів і VOD-бібліотеку із 20 000 фільмів, серіалів, мультфільмів і шоу. «Київстар ТБ» доступна для всіх операторів мобільного зв'язку в Україні та всіх інтернет-провайдерів. Дізнавайтеся більше про новинки на платформі в телеграм-каналі «Кіно для ТБ».

Українська кіношкола — провідна українська кіношкола, яка виховує нове покоління українських кінопрофесіоналів. Тут студенти здобувають якісну кіноосвіту, навчаючись у фахівців української та міжнародної кіноіндустрії.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
438
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду