У Херсоні внаслідок обстрілу росіян поранення дістав працівник пресслужби ОВА

У Херсоні внаслідок обстрілу росіян поранення дістав працівник пресслужби ОВА

11 Липня 2024
908
11 Липня 2024
22:33

У Херсоні внаслідок обстрілу росіян поранення дістав працівник пресслужби ОВА

908
Під час ліквідації наслідків атаки окупанти повторно вдарили, застосувавши безпілотник.
У Херсоні внаслідок обстрілу росіян поранення дістав працівник пресслужби ОВА
У Херсоні внаслідок обстрілу росіян поранення дістав працівник пресслужби ОВА

У Херсоні під час знімання результатів артилерійського обстрілу житлового кварталу 11 липня поранення отримав працівник пресслужби Херсонської ОВА. Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

За його словами, російські військові знов вкрили вогнем Дніпровський район Херсона. Ворог прицільно бив по житлових кварталах. Внаслідок обстрілу пошкоджено оселі містян та цивільний автомобіль.

«Під час ліквідації наслідків атаки, окупанти повторно вдарили, застосувавши безпілотник. Уламкові поранення дістали рятувальник та фахівець обласної комунальної аварійно-рятувальної служби, також працівник пресслужби Херсонської ОВА отримав акубаротравму», — повідомив Прокудін.

Начальник управління внутрішньої та інформаційної політики ОВА Олександр Толоконніков у коментарі ІМІ повідомив, що поранення отримав відеооператор Херсонської обласної військової адміністрації Ігор Загной.

«Подія сталася приблизно об 18:00 в Дніпровському районі. На місце обстрілу прибули поліцейські, рятувальники та комунальники, а також наш оператор. Після цього росіяни здійснили повторний обстріл, скинувши вибухівку з дрона. Ігор отримав акубаротравму», — розповів Толоконніков.

Нагадаємо, що раніше журналіст, письменник, колишній в’язень тюрми донецьких бойовиків «Ізоляція», а також військовослужбовець ЗСУ Станіслав Асєєв дістав поранення на фронті.

Фото: скриншот із відео 

У Херсоні внаслідок обстрілу росіян поранення отримав працівник пресслужби ОВА  У Херсоні під час знімання результатів артилерійського обстрілу житлового кварталу 11 липня поранення отримав працівник пресслужби Херсонської ОВА. Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін. За його словами, російські військові знов вкрили вогнем Дніпровський район Херсона. Ворог прицільно бив по житлових кварталах. Внаслідок обстрілу пошкоджено оселі містян та цивільний автомобіль. «Під час ліквідації наслідків атаки, окупанти повторно вдарили, застосувавши безпілотник. Уламкові поранення дістали рятувальник та фахівець обласної комунальної аварійно-рятувальної служби, також працівник пресслужби Херсонської ОВА отримав акубаротравму», - повідомив Прокудін.  Начальник управління внутрішньої та інформаційної політики ОВА Олександр Толоконніков у коментарі ІМІ повідомив, що поранення отримав відеооператор Херсонської обласної військової адміністрації Ігор Загной. «Подія сталася приблизно об 18:00 в Дніпровському районі. На місце обстрілу прибули поліцейські, рятувальники та комунальники, а також наш оператор. Після цього росіяни здійснили повторний обстріл, скинувши вибухівку з дрона. Ігор отримав акубаротравму», – розповів Толоконніков.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
908
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду