Колаборанти звозять тисячі жителів окупованих територій на закриття  пропагандистської виставки у Москві

Колаборанти звозять тисячі жителів окупованих територій на закриття пропагандистської виставки у Москві

5 Липня 2024
123893

Колаборанти звозять тисячі жителів окупованих територій на закриття пропагандистської виставки у Москві

123893
Метою кремлівських пропагандистів є створення картинки підтримки з боку місцевого населення ТОТ так званого “визволення” України.
Колаборанти звозять тисячі жителів окупованих територій на закриття  пропагандистської виставки у Москві
Колаборанти звозять тисячі жителів окупованих територій на закриття  пропагандистської виставки у Москві

Окупаційні адміністрації отримали завдання доставити кілька тисяч жителів з тимчасово захвачених територій на закриття “міжнародної виставки “Росія”, яке відбудеться 8 липня у Москві. Метою кремлівських пропагандистів є створення картинки підтримки з боку місцевого населення так званого “визволення” України. Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Інформуючи про виставку, ЦНС зазначає: "Майже півроку на платформі цього пропагандистського заходу кремль намагався переконати самого себе та усіх завезених учасників в успіхах своєї країни-терориста: крадені технології, вигадані досягнення та навіть самі “нові” регіони, які приєднують, вбиваючи усе живе і залишаючи по собі випалену землю".    

На кульмінаційний день завершення пропагандистського "шабашу окупаційні адміністрації на ТОТ України отримали завдання та план. Колаборанти мають доставити у кремль кілька тисяч “лояльних” для створення картинки підтримки злочинного “визволення” України", - йдеться у повідомленні Центру.

Там нагадали, що подібні задачі стояли перед "посіпаками путіна впродовж усіх цих півроку". 

У ЦНС також зазначили, що протидіяти таким діям посібникам Кремля може кожен: "Повідомляйте про колаборантів, гауляйтерів, ворога та його розташування на анонімний чат-бот за цим посиланням".

Нагадаємо, “міжнародна виставка “Росія” почала працювати у Москві з листопада 2023 року як частина передвиборчої програми Путіна. 13 грудня окупаційна адміністрація Херсонщини привезла на цю "виставку" працівників бюджетних установ - у цей день на "виставці" відкрився стенд, присвячений тимчасово захопленим регіонам Херсонської області. 

Фото: колаж з сайту ЦНС

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
123893
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду