У Києві організовують новий жіночий фестиваль «Я не така»

У Києві організовують новий жіночий фестиваль «Я не така»

22 Червня 2024
1696
22 Червня 2024
15:53

У Києві організовують новий жіночий фестиваль «Я не така»

1696
Фестиваль відбудеться у столиці 23-26 червня в Будинку кіно. Вхід вільний.
У Києві організовують новий жіночий фестиваль «Я не така»
У Києві організовують новий жіночий фестиваль «Я не така»

У Києві влаштовують фестиваль, присвячений жінці у сучасному світі. Проєкт створений, щоб привернути увагу до питань, що з певних причин не можуть бути сформульовані поза кінематографом.

Про це «Детектор медіа» повідомила одна з організаторок заходу Наталя Соболєва.

Програма фестивалю

23 червня о 17:30 на відкриття фестивалю приїде журналістка, фотографиня, авторка казок та  режисерка Ольга Онишко, яка понад 20 років живе у США. Вона покаже фрагменти своїх фільмів. Ведучою вечора буде художниця, громадська діячка Анжеліка Рудницька. У фоє влаштують автограф-сесію та виставку картин.

24 червня о 18:30 влаштують новий формат вечора. На сцені будуть акторка Римма Зюбіна та бійчиня Сил спеціальних операцій Юлія «Ураган» Воборнікова. Вони створять дійство, яке буде народжуватись на ваших очах. Це буде творчий експеримент, у якому безпосередню участь братимуть глядачі.

25 червня о 18:30 відбудеться показ фільму «Лишайся онлайн» (Україна, 2024), режисер Єва Стрельнікова. Зустріч з творчою групою.

26 червня о 18:30 Програма короткометражних фільмів молодих українських режисерок, обговорення стрічок з авторками.

У програмі: «Тіло», режисерка Кіра Тріпульська (Україна, Чехія; 13ʼ, 2024), «Маші скоро 20», режисерка Маша Федорченко (Україна, 5ʼ, 2023), «Захоплений дім», режисерка Анна Гончарова (Україна, 17ʼ, 2024), «Paradox», режисерка Марія Татаринова (Україна, Чехія; 36ʼ, 2023), «Чорнозем», режисерка Злата Вересняк (Україна, Польща, 12ʼ, 2023), «Сила тяжіння», режисер Ксенія Беркута (Україна, 11ʼ, 2023).

Вхід на всі події фестивалю – вільний.

Нагадаємо, Одеський міжнародний кінофестиваль оголосив фільми з ретроспективи «Наша ДНК». 

Фото: надані «Детектор медіа».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1696
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду