Телеканал «FreeДом» проведе низку спецефірів до Глобального саміту миру у Швейцарії

Телеканал «FreeДом» проведе низку спецефірів до Глобального саміту миру у Швейцарії

15 Червня 2024
464
15 Червня 2024
10:25

Телеканал «FreeДом» проведе низку спецефірів до Глобального саміту миру у Швейцарії

464
На каналах іномовлення та в ютубі заплановані два спецмарафони наживо, тематичний випуск проєкту «Спеціальний репортаж» та стріми головних подій саміту англійською та російською мовами.
Телеканал «FreeДом» проведе низку спецефірів до Глобального саміту миру у Швейцарії
Телеканал «FreeДом» проведе низку спецефірів до Глобального саміту миру у Швейцарії

15—16 червня в ефірі телеканалу українського державного іномовлення «FreeДом» та на ютуб-каналі UATV.English вийде низка спецпроєктів до Глобального саміту миру у Швейцарії. Про це повідомляє пресслужба українського іномовлення.

15 червня в ефірі «FreeДом» вийде тематичний випуск проєкту «Спеціальний репортаж» «Саміт миру. Від формули — до завершення війни» з ведучим Максимом Урлаповим. Автори спецвипуску проаналізують, як саміт у Швейцарії може стати першою реальною можливістю наблизити закінчення війни в Україні, як держави, які мають вплив на РФ, можуть змусити Путіна піти на переговори на українських умовах, та чому Путін, влада якого десятиріччями тримається на загарбницьких війнах, так боїться цієї конференції.

16 червня о 18:30 на телеканалі розпочнеться інформаційно-аналітичний спецмарафон «Глобальний саміт миру». Він покликаний показати російськомовним глядачам за кордоном, що попри шалений спротив і всі спроби Росії зірвати саміт чи применшити його значимість, Україна та міжнародні партнери змогли об’єднати зусилля, щоб виробити спільне розуміння шляху до справедливого миру.

У студії спецмарафону працюватимуть ведучі Лейла Мамедова та Юрій Кулініч, безпосередньо з полів саміту будуть ексклюзивні включення ведучого Олега Борисова та кореспондента в Брюсселі Віталія Сизова. Гостями ефіру стануть учасники української та міжнародних дипломатичних делегацій у Швейцарії, представники української влади, спецслужб, громадських організацій, а також політологи, аналітики, профільні експерти. Вони проаналізують, наскільки Україні вдалося згуртувати глобальну підтримку свого бачення справедливого та тривалого миру та підсумують головні меседжі та заяви  Саміту.

Також у спецмарафоні заплановано три великі тематичні частини: «Ядерна безпека», «Продовольча безпека», «Повернення українців», — це три з десяти пунктів української Формули миру, на яких сфокусують увагу країни-учасниці Саміту.

16 червня о 19:00 на UATV.English розпочнеться другий спецмарафон, присвячений першим підсумкам саміту та їхньому впливу на світову геополітику. У київській студії разом з міжнародними експертами та гостями працюватимуть ведучі іномовлення Анна Нитченко та Геннадій Куркін, з ними на зв’язку зі Швейцарії буде Віталій Сизов.

Також 15 та 16 червня на ютуб-каналах UATV.English та FREEДОМ заплановані стріми ключових подій Глобального саміту миру англійською та російською мовами, зокрема трансляції наживо церемонії відкриття та пленарного засідання та інше.

Відзначимо, від березня 2022 року телеканал «FreeДом» веде власний інформаційний марафон, розрахований на російськомовну аудиторію поза Україною, передусім у Росії. 

Читайте також:

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
464
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду