Tribuna.com приєдналась до експертної мережі The Guardian до Євро-2024

Tribuna.com приєдналась до експертної мережі The Guardian до Євро-2024

10 Червня 2024
566
10 Червня 2024
19:16

Tribuna.com приєдналась до експертної мережі The Guardian до Євро-2024

566
Редакції з кожної країни-учасниці чемпіонату підготують два матеріали про свою футбольну збірну — профайл про кожного гравця та про команду загалом.
Tribuna.com приєдналась до експертної мережі The Guardian до Євро-2024
Tribuna.com приєдналась до експертної мережі The Guardian до Євро-2024

Українське спортивне видання Tribuna.com Україна приєдналася до великого проєкту британської газети The Guardian, присвяченого майбутньому чемпіонату Європи з футболу. Про це «Детектору медіа» повідомили у виданні.

До участі в проєкті Euro 2024: Guardian Experts' Network запрошено по одному спортивному виданню з кожної з 24 країн-учасниць турніру.

Серед учасників проєкту — Die Zeit (Німеччина), El País (Іспанія), Get French Football News (Франція), De Telegraaf (Нідерланди), TV 2 Denmark (Данія), A Bola (Португалія), Gazzetta dello Sport (Італія) та інші.

Метою співпраці є ознайомити світ зі своєю національною командою. Для цього кожен з учасників проєкту підготує два матеріали про збірну своєї країни — профайл кожного гравця та спільний командний профайл.

На Tribuna.com можна буде ознайомитись з ексклюзивними матеріалами іноземних журналістів про гравців своєї збірної — за цим посиланням. Профайли гравців збірних додані у персональні теги футболістів на сайті.

Автори Tribuna.com натомість ексклюзивно підготували два матеріали про збірну України. Вони будуть доступні на сайтах The Guardian та інших видань-учасників проєкту, зокрема й «Трибуни».

Командний профайл української збірної для українського читача буде зроблений в іншому форматі — його редакція розіб'є його на декілька частин і більш деталізує. Опублікувати матеріали Tribuna планує впродовж тижня, до початку Євро.

Tribuna повідомляє, що на сайті будуть ексклюзивні репортажі з Євро від журналістки Ірини Козюпи. Tribuna також ексклюзивно публікує колонки директора Євро Філіппа Лама, в одній з останніх він згадав й Україну.

На сайті видання будуть технічні нововведення – онлайн-трансляції з чатами для обговорень та оновлений матч-центр.

Футбольне Євро-2024 триватиме з 14 червня до 14 липня в Німеччині. Збірна України потрапила у групу E, де зіграє проти Бельгії, Словаччини та Румунії. Українська команда стартує 17 червня матчем проти Румунії.

Фото: uefa.com

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
566
Читайте також
03.02.2024 14:00
Андрій Кокотюха
для «Детектора медіа»
2 057
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду