Вибір iPhone 15 Pro за трьома критеріями

Вибір iPhone 15 Pro за трьома критеріями

24 Травня 2024
335
24 Травня 2024
15:40

Вибір iPhone 15 Pro за трьома критеріями

335
Вибір iPhone 15 Pro за трьома критеріями
Вибір iPhone 15 Pro за трьома критеріями

Айфони — флагмани за замовчуванням. Префіксом у назві позначається градація потужності. Pro — вказує на високу продуктивність у ресурсомістких задачах та підтверджує підтримку передових технологій Apple. Представлений восени 2023 року, 15 Айфон Про працює на процесорі Apple A17 Bionic. Пристрій оснащений динамічним острівцем, програмованою бічною кнопкою Action, екраном з функцією Always On та швидкою, оптимізованою оперативною пам’яттю в об’ємі 8 гігабайтів. Ці характеристики якраз для вимогливих користувачів. 

Вибрати iPhone 15 Pro не так вже й складно: критеріїв, за якими конфігурації відрізняються одна від одної, всього три.

Кількість пам’яті

Місткість сховища неважлива, якщо смартфон використовується як «дзвонилка»: тільки для здійснення викликів та надсилання/отримання повідомлень через мережу. Вартісний Айфон Про для такої мети не потрібен: можна обмежитися дешевим «китайцем» чи навіть кнопковим бабусефоном. 

Стандартний режим експлуатації передбачає активність Wi-Fi-підключення, фотографування та відеознімання, посиденьки в соціальних мережах (через браузер та застосунки), відтворення музики та відео. Для всього цього потрібно чимало пам’яті:

  • 128 Гб достатньо, щоб фотографувати, тримати при собі текстові та табличні документи для роботи, завантажувати софт. Варто бути готовим, що за такого об’єму часто доведеться видаляти непотрібні дані зі сховища.

  • 256 Гб наразі вважається золотою серединою, оскільки утримує баланс між ціною та можливостями зберігання. 

  • 512 Гб — якраз для творчих особистостей, які ведуть блоги, працюють з контентом чи знімають для себе.

Терабайт постійної пам’яті перетворює Айфон на ефективний інструмент для креативу та дозволяє повністю відмовитись від використання хмарних сховищ.

Колір корпусу

Дизайн не впливає на швидкодію та стабільність. Незалежно від кольору, Айфон 15 Про зберігає непохитну обчислювальну міць. Інша річ — комфорт експлуатації. Якщо смартфон не подобається зовні, враження про його функціональність та потужність також «притупляються». 

Виробник пропонує 4 варіанти забарвлення:

  1. Натуральний титановий. Це природний металевий відтінок, щось середнє між класичним металіком, сірим та бежевим. В п’ятнадцятій лінійці з’явився вперше, раніше використовувався лише для Apple Watch Ultra. Підходить для користувачів, які не люблять чохли. 

  2. Чорний. Стримана класика для любителів ділового стилю, кежуал та денді. Головна перевага — практичність. Забруднення на матовому темному тлі майже непомітні. Кейс можна підібрати тон в тон.

  3. Білий. Колір, який втілює елегантність. Металевий підтон надає приємний перелив. Поєднується з будь-яким аксесуарами та стилями одягу. Під прозорий чохол — ідеально.

  4. Синій. Серед чотирьох титанових — цей найяскравіший. Водночас не надто «легковажний», ще й унісекс. 

Важливим критерієм також можна вважати стан iPhone Pro: новий чи б/в. Смартфон, який не був у використанні, проживе довше і працюватиме без «сюрпризів». З рук — коштує дешевше, але бекграунд невідомий. Є ризик натрапити на потопельника чи неоригінальну батарею низької якості. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
335
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду