Володимир Зеленський нагородив  Алена Делона  орденом «За заслуги перед Україною»

Володимир Зеленський нагородив Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною»

18 Квітня 2024
2472
18 Квітня 2024
21:31

Володимир Зеленський нагородив Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною»

2472
З самого початку повномасштабної війни легендарний французький актор висловлювався на підтримку українців.
Володимир Зеленський нагородив  Алена Делона  орденом «За заслуги перед Україною»
Володимир Зеленський нагородив  Алена Делона  орденом «За заслуги перед Україною»

Президент України Володимир Зеленський нагородив легендарного французького кіноактора Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною».

Про це повідомив Надзвичайний і Повноважний Посол України у Франції Вадим Омельченко в соцмережах «Фейсбук» та Х

«Надзвичайно рідкісний і безпрецедентний жест щодо іноземця», — зазначив Омельченко.

В українському посольстві нагадали, що 88-річний Ален Делон з першого дня повномасштабної війни в Україні багато висловлювався на підтримку українців. А також про те, що знаменитий французький актор у 2022 році брав участь в інтерв’ю з Володимиром Зеленським і цитував Тараса Шевченка під час телевізійної програми.

«Пане Делон, дорогий Ален, я знаю, що ви перебуваєте в не дуже простій ситуації, і хочу сказати вам, що ви не самотні. У вас є багато шанувальників і людей, які вас люблять. Я і мій народ, ми завжди на вашому боці», —  заявив посол України.

Як відомо, після інсульту, який Ален Делон переніс у 2019 році, стан його здоров'я погіршився. Крім того, він переживає складні часи у стосунках із сім'єю.

Нагадаємо, 23 вересня 2022 року Президент України Володимир Зеленський  говорив про велику війну в прямому ефірі програми «Face à Zelensky» суспільного мовника TV5 Monde. Участь в ефірі взяв також Ален Делон. 

Легендарний кіноактор  у цьому спілкуванні висловив підтримку українцям та своє захоплення їхнім героїзмом. І додав, що якби йому було на 60 років менше, він би пішов воювати в Україну проти росіян. 

Фото: gettyimages

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2472
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду