До 18 квітня — приймання заявок на конкурс аудіовізуальних проєктів TroyStory

До 18 квітня — приймання заявок на конкурс аудіовізуальних проєктів TroyStory

19 Лютого 2024
507
19 Лютого 2024
10:16

До 18 квітня — приймання заявок на конкурс аудіовізуальних проєктів TroyStory

507
Конкурс відкритий для проєктів різноманітних жанрів і форматів і передбачає визначення переможців у п'яти категоріях.
До 18 квітня — приймання заявок на конкурс аудіовізуальних проєктів TroyStory
До 18 квітня — приймання заявок на конкурс аудіовізуальних проєктів TroyStory

До 18 квітня 2024 року проходить приймання заявок на конкурс аудіовізуальних проєктів TroyStory. 

TroyStory – внутрішньогруповий пітчинг FILM.UA, який відсьогодні трансформується у відкритий конкурс, спрямований на пошук ідей і партнерів для створення якісного українського контенту з високим глядацьким потенціалом для локального та міжнародного ринку.  

«Історично TroyStory проводився з 2020 року для пітчингу проєктів усередині медіагрупи. Назва конкурсу зумовлена місцезнаходженням студійного комплексу: Troy (від "Троєщина" – назва району в Києві) та Story (від гасла FILM.UA: "Історії, що змінюють світ на краще"). Мета цього пітчингу полягала в тому, аби керівники ключових відділів медіагрупи мали нагоду оцінити не лише потенціал проєкту, а і його відповідність стратегії розвитку FILM.UA Group. Наразі ж пітчинг виходить за межі групи, аби відкрити ще більше нових талантів та розповісти нові історії світу», — повідомляють організатори.

Фільми та серіали, ігрові та документальні, локальні й міжнародні – конкурс відкритий для проєктів різноманітних жанрів і форматів і передбачає визначення переможців у п'яти категоріях: 

1. Локальні ігрові жанрові повнометражні фільми

2. Локальні ігрові серіали

3. Міжнародні ігрові фільми

4. Міжнародні ігрові limited та mini-series

5. Повнометражні документальні фільми та серіали 

Переможці конкурсу отримають:

  • можливість підписання контракту з FILM.UA Group щодо спільного девелопменту та/чи виробництва;

  • інвестицію в проєкт від $50 000 (ресурсом, коштами тощо);

  • спільне пакетування проєкту (девелопмент, складання фінансової моделі та плану залучення фінансування, пошук фінансування, партнерів, спонсорів та інвестицій, оптимізація бюджету, плану дистрибуції, фестивального супроводу та просування тощо) та можливість подальшого виробництва в партнерстві з FILM.UA Group.

«Ми у FILM.UA завжди прагнули до партнерств. У 2022-2023 роках ми створювали проєкти спільно з медіагрупами, іншими продакшенами, фондами та закордонними партнерами і досягли неймовірних результатів завдяки синергії в роботі. Сьогодні ми бачимо неабияку впевненість та натхнення дати життя тим проєктам, які шукають підтримки: експертної, фінансової чи технічної — усе це ми нарощували власним досвідом протягом 20 років і знаємо все про те, як створити сильну історію та зробити її успішною. Змінюймо світ на краще разом», — ділиться Вікторія Ярмощук, СЕО FILM.UA Group

Перелік членів журі фіналу конкурсу складатиметься з представників компанії FILM.UA Group та запрошених провідних представників індустрії, він буде оголошено незабаром. 

Ознайомитись із правилами конкурсу, критеріями відбору та переліком матеріалів для подання заявки на участь у конкурсі можна на офіційній сторінці TroyStory. 

Інші важливі деталі у форматі «питання – відповідь» ви знайдете у спецматеріалі про конкурс від Media Business Reports.

Стежте за новинами конкурсу в соцмережах FILM.UA Group: Facebook, Instagram, LinkedIn.

Організатор конкурсу – компанія Media Resources Management на замовлення FILM.UA Group.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
507
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду