detector.media
19.02.2024 10:16
До 18 квітня — приймання заявок на конкурс аудіовізуальних проєктів TroyStory
До 18 квітня — приймання заявок на конкурс аудіовізуальних проєктів TroyStory
Конкурс відкритий для проєктів різноманітних жанрів і форматів і передбачає визначення переможців у п'яти категоріях.

До 18 квітня 2024 року проходить приймання заявок на конкурс аудіовізуальних проєктів TroyStory. 

TroyStory – внутрішньогруповий пітчинг FILM.UA, який відсьогодні трансформується у відкритий конкурс, спрямований на пошук ідей і партнерів для створення якісного українського контенту з високим глядацьким потенціалом для локального та міжнародного ринку.  

«Історично TroyStory проводився з 2020 року для пітчингу проєктів усередині медіагрупи. Назва конкурсу зумовлена місцезнаходженням студійного комплексу: Troy (від "Троєщина" – назва району в Києві) та Story (від гасла FILM.UA: "Історії, що змінюють світ на краще"). Мета цього пітчингу полягала в тому, аби керівники ключових відділів медіагрупи мали нагоду оцінити не лише потенціал проєкту, а і його відповідність стратегії розвитку FILM.UA Group. Наразі ж пітчинг виходить за межі групи, аби відкрити ще більше нових талантів та розповісти нові історії світу», — повідомляють організатори.

Фільми та серіали, ігрові та документальні, локальні й міжнародні – конкурс відкритий для проєктів різноманітних жанрів і форматів і передбачає визначення переможців у п'яти категоріях: 

1. Локальні ігрові жанрові повнометражні фільми

2. Локальні ігрові серіали

3. Міжнародні ігрові фільми

4. Міжнародні ігрові limited та mini-series

5. Повнометражні документальні фільми та серіали 

Переможці конкурсу отримають:

«Ми у FILM.UA завжди прагнули до партнерств. У 2022-2023 роках ми створювали проєкти спільно з медіагрупами, іншими продакшенами, фондами та закордонними партнерами і досягли неймовірних результатів завдяки синергії в роботі. Сьогодні ми бачимо неабияку впевненість та натхнення дати життя тим проєктам, які шукають підтримки: експертної, фінансової чи технічної — усе це ми нарощували власним досвідом протягом 20 років і знаємо все про те, як створити сильну історію та зробити її успішною. Змінюймо світ на краще разом», — ділиться Вікторія Ярмощук, СЕО FILM.UA Group

Перелік членів журі фіналу конкурсу складатиметься з представників компанії FILM.UA Group та запрошених провідних представників індустрії, він буде оголошено незабаром. 

Ознайомитись із правилами конкурсу, критеріями відбору та переліком матеріалів для подання заявки на участь у конкурсі можна на офіційній сторінці TroyStory. 

Інші важливі деталі у форматі «питання – відповідь» ви знайдете у спецматеріалі про конкурс від Media Business Reports.

Стежте за новинами конкурсу в соцмережах FILM.UA Group: Facebook, Instagram, LinkedIn.

Організатор конкурсу – компанія Media Resources Management на замовлення FILM.UA Group.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY