19 грудня — презентація книги «Багатовимірний рашизм: початок і кінець»

19 грудня — презентація книги «Багатовимірний рашизм: початок і кінець»

16 Грудня 2023
744
16 Грудня 2023
00:14

19 грудня — презентація книги «Багатовимірний рашизм: початок і кінець»

744
«У книзі представлено багатоаспектний глибокий аналіз ідеології та практики рашизму».
19 грудня — презентація книги «Багатовимірний рашизм: початок і кінець»
19 грудня — презентація книги «Багатовимірний рашизм: початок і кінець»

У вівторок, 19 грудня, Центр дослідження Росії за організаційного сприяння Генеральної дирекції з обслуговування іноземних представництв запрошує на презентацію книги «Багатовимірний рашизм: початок і кінець».

Захід відбудеться у змішаному онлайн- та офлайн-форматі об 11:00 у Медіацентрі ДП «ГДІП» за адресою: м. Київ, вул. Пирогова, 6-А. 

«У книзі представлено багатоаспектний глибокий аналіз ідеології та практики рашизму. Статті видання розкривають широкий спектр історичних, релігійних, етнічних та інших комплексних проблем, пов’язаних із рашизмом. У книзі проаналізовано сутнісні характеристики рашизму та перспективи міжнародно-правової відповідальності росії за злочини рашизму. Автори продовжили дискусію щодо рашизму, окреслили вектори для подальшої дискусії, сформували рекомендації для протистояння цьому явищу», — повідомляють організатори.

Модератор заходу: Володимир Огризко, керівник Центру дослідження росії, Міністр закордонних справ України (2007–2009 рр.), Надзвичайний і Повноважний Посол.  

Спікери заходу:

  • Алім Алієв, заступник генерального директора Українського інституту, журналіст, правозахисник;
  • Остап Кривдик, керівник аналітичного центру «Українська стратегічна ініціатива» при НаУКМА, асоційований дослідник в Аналітичному центрі УКУ;
  • Ігор Гирич, доктор історичних наук, завідувач відділу джерелознавства нової історії України Інституту української археографії та джерелознавства ім. М. Грушевського НАН України, фахівець із проблем історії культури та політичної думки;
  • Сергій Здіорук, доктор філософії, доцент, провідний науковий співробітник відділу суспільних процесів Національного інституту стратегічних досліджень, заслужений діяч науки і техніки України;
  • Павло Полянський, кандидат історичних наук, доцент, заступник Державного секретаря Кабінету Міністрів України.

Мова заходу: українська із забезпеченням синхронного перекладу англійською.

З питань реєстрації та за додатковою інформацією  звертайтеся до співробітниці дирекції «Медіацентр» ДП «ГДІП Єлизавети Співак на e-mail: prepress.gdip@gmail.com, а також за тел.: +38 (044) 224-65-85. 

Якщо їхатимете власним транспортом, телефонуйте за номером: +38 (067) 215-16-09 (для підіймання шлагбаума).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
744
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду