detector.media
16.12.2023 00:14
19 грудня — презентація книги «Багатовимірний рашизм: початок і кінець»
19 грудня — презентація книги «Багатовимірний рашизм: початок і кінець»
«У книзі представлено багатоаспектний глибокий аналіз ідеології та практики рашизму».

У вівторок, 19 грудня, Центр дослідження Росії за організаційного сприяння Генеральної дирекції з обслуговування іноземних представництв запрошує на презентацію книги «Багатовимірний рашизм: початок і кінець».

Захід відбудеться у змішаному онлайн- та офлайн-форматі об 11:00 у Медіацентрі ДП «ГДІП» за адресою: м. Київ, вул. Пирогова, 6-А. 

«У книзі представлено багатоаспектний глибокий аналіз ідеології та практики рашизму. Статті видання розкривають широкий спектр історичних, релігійних, етнічних та інших комплексних проблем, пов’язаних із рашизмом. У книзі проаналізовано сутнісні характеристики рашизму та перспективи міжнародно-правової відповідальності росії за злочини рашизму. Автори продовжили дискусію щодо рашизму, окреслили вектори для подальшої дискусії, сформували рекомендації для протистояння цьому явищу», — повідомляють організатори.

Модератор заходу: Володимир Огризко, керівник Центру дослідження росії, Міністр закордонних справ України (2007–2009 рр.), Надзвичайний і Повноважний Посол.  

Спікери заходу:

Мова заходу: українська із забезпеченням синхронного перекладу англійською.

З питань реєстрації та за додатковою інформацією  звертайтеся до співробітниці дирекції «Медіацентр» ДП «ГДІП Єлизавети Співак на e-mail: prepress.gdip@gmail.com, а також за тел.: +38 (044) 224-65-85. 

Якщо їхатимете власним транспортом, телефонуйте за номером: +38 (067) 215-16-09 (для підіймання шлагбаума).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY