До 28 грудня — реєстрація на конкурс дитячо-юнацької творчості «Квітуча палітра»

До 28 грудня — реєстрація на конкурс дитячо-юнацької творчості «Квітуча палітра»

8 Грудня 2023
1428
8 Грудня 2023
15:04

До 28 грудня — реєстрація на конкурс дитячо-юнацької творчості «Квітуча палітра»

1428
Роботи у конкурсі приймаються за номінаціями: малюнок, декоративно-прикладне мистецтво, сучасне мистецтво, фотографія.
До 28 грудня — реєстрація на конкурс дитячо-юнацької творчості «Квітуча палітра»
До 28 грудня — реєстрація на конкурс дитячо-юнацької творчості «Квітуча палітра»

До 28 грудня триває реєстрація на конкурс дитячо-юнацької творчості, присвяченому пам'яті Катерини Білокур «Квітуча палітра».

Організатор конкурсу освітній портал «Алаба», до участі запрошуються дошкільнята, школярі та студенти. 

Основною метою конкурсу організатори декларують створення умов для розвитку мистецької освіти, розкриття та реалізація  творчого потенціалу дітей та молоді, виховання художньо-естетичних смаків, популяризація різних видів творчої діяльності, сприяння збереженню та популяризації культурної спадщини України.

«Однією із цілей проєкту є також реалізація концепції соціальної відповідальності, в рамках якої частина отриманих організаційних (благодійних) внесків буде направлена на закупівлю потреб ЗСУ та/або гуманітарну допомогу», — повідомляють організатори.  

Роботи у конкурсі приймаються за наступними номінаціями: Малюнок; Декоративно-прикладне мистецтво; Сучасне мистецтво; Фотографія.

Учасники конкурсу: дошкільнята (від 4 років); учні 1-4 класів; учні 5-8 класів; учні 9-11 класів; студенти ПТО/ВНЗ.

Розклад конкурсу:

  • прийом заявок і робіт: до 28.12.2023 включно;
  • визначення переможців: 29.12.2023 - 09.01.2024;
  • публікація результатів:  10.01.2024;


Учасники та переможці отримають нагородні дипломи та призи. Також в рамках конкурсу буде проведено онлайн-голосування на приз глядацьких симпатій, де переможці отримають кубки та грошові винагороди.

З детальною інформацією про умови та порядок участі у конкурсі можна ознайомитись на веб-сайті організатора за посиланням.  

Проєкт «Алаба» — освітній портал інтерактивних навчальних ігор та завдан, що базуються на навчальній програмі МОН. Ресурс також містить пазли, загадки, розмальовки та інші завдання для всебічного розвитку інтелектуальних навичок дітей. Основним напрямком діяльності порталу також є організація та проведення всеукраїнських та міжнародних конкурсів/олімпіад з різних напрямків та предметів.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1428
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду