9 листопада — тренінг для журналістів «Коректне інтервʼю з дітьми, які переживають втрату»

9 листопада — тренінг для журналістів «Коректне інтервʼю з дітьми, які переживають втрату»

7 Листопада 2023
514
7 Листопада 2023
15:12

9 листопада — тренінг для журналістів «Коректне інтервʼю з дітьми, які переживають втрату»

514
Під час заходу спеціалісти проведуть аналіз типових помилок у спілкуванні з дітьми та їхніми родичами і запропонують шляхи їхнього уникнення.
9 листопада — тренінг для журналістів «Коректне інтервʼю з дітьми, які переживають втрату»
9 листопада — тренінг для журналістів «Коректне інтервʼю з дітьми, які переживають втрату»

У четвер, 9 листопада, о 15:00 в Українському католицькому університеті у Львові відбудеться тренінг для медійників з основ та головних принципів коректної чутливої комунікації з дітьми, які переживають втрату та наслідки реалій війни.

Захід проведуть кваліфіковані психотерапевти фонду «Діти Героїв», які розробили курс спеціально для підвищення психологічної компетентності журналістів у питаннях інтерв'ювання дітей, які були безпосередніми учасниками травматичних подій або втрати близьких. 

На тренінгу поговоримо про: 

– виклики, з якими стикаються журналісти при інтерв'юванні дітей, які втратили рідних; 

– основні принципи спілкування з дітьми, які переживають втрату; – як зробити інтерв'ю з дитиною не травматичним, а терапевтичним: встановлення контакту, формулювання запитань та реагування на можливі емоції як дітей, так і їхніх батьків або опікунів під час інтерв'ю; 

– етичні аспекти та ознаки некоректності у спілкуванні з дітьми та їхніми родинами; – можливості співпраці з психологами: від консультування при створенні матеріалу до безпосередньої участі психолога під час інтерв'ю з дитиною. 

Під час заходу спеціалісти проведуть аналіз типових помилок у спілкуванні з дітьми та їхніми родичами і запропонують шляхи їхнього уникнення. А також ознайомлять медійників зі способами самовідновлення, профілактики емоційного вигорання та збереження психологічного здоров'я під час роботи з дітьми та їхніми родинами. 

Тренінг проведуть: 

Марта Білик – психолог, психотерапевт в напрямку системної сімейної і дитячо-юнацької психотерапії, член Європейської спілки психотерапевтів (ЕАР). Координатор психологічної служби Благодійного фонду «Діти Героїв» 

Ірина Срібна – лікар, дитячий психіатр, психотерапевт в напрямку індивідуальна психотерапія за А. Адлером та дитячо-юнацької психотерапії, sandplay-терапевт. Завідувач відділення медичного спостереження та реабілітації ТОЦКР. 

Емілія Мельник – клінічний психолог, травматерапевт (на етапі сертифікації), тренер з психо/травмо едукації, консультант в методі Транзактного Аналізу. 

Анастасія Ільчук – практичний психолог, травмаедукатор, фахівець в методі дитячо-юнацької психотерапії. 

Щиро запрошуємо вас та ваших колег долучитися до нашого заходу і отримати практичні знання та навички для роботи з дітьми, які переживають важкі моменти. 

Місце проведення: Львів, Школа журналістики та комунікацій УКУ, 202 аудиторія (проспект святого Івана Павла II) 

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
514
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду