detector.media
07.11.2023 15:12
9 листопада — тренінг для журналістів «Коректне інтервʼю з дітьми, які переживають втрату»
9 листопада — тренінг для журналістів «Коректне інтервʼю з дітьми, які переживають втрату»
Під час заходу спеціалісти проведуть аналіз типових помилок у спілкуванні з дітьми та їхніми родичами і запропонують шляхи їхнього уникнення.

У четвер, 9 листопада, о 15:00 в Українському католицькому університеті у Львові відбудеться тренінг для медійників з основ та головних принципів коректної чутливої комунікації з дітьми, які переживають втрату та наслідки реалій війни.

Захід проведуть кваліфіковані психотерапевти фонду «Діти Героїв», які розробили курс спеціально для підвищення психологічної компетентності журналістів у питаннях інтерв'ювання дітей, які були безпосередніми учасниками травматичних подій або втрати близьких. 

На тренінгу поговоримо про: 

– виклики, з якими стикаються журналісти при інтерв'юванні дітей, які втратили рідних; 

– основні принципи спілкування з дітьми, які переживають втрату; – як зробити інтерв'ю з дитиною не травматичним, а терапевтичним: встановлення контакту, формулювання запитань та реагування на можливі емоції як дітей, так і їхніх батьків або опікунів під час інтерв'ю; 

– етичні аспекти та ознаки некоректності у спілкуванні з дітьми та їхніми родинами; – можливості співпраці з психологами: від консультування при створенні матеріалу до безпосередньої участі психолога під час інтерв'ю з дитиною. 

Під час заходу спеціалісти проведуть аналіз типових помилок у спілкуванні з дітьми та їхніми родичами і запропонують шляхи їхнього уникнення. А також ознайомлять медійників зі способами самовідновлення, профілактики емоційного вигорання та збереження психологічного здоров'я під час роботи з дітьми та їхніми родинами. 

Тренінг проведуть: 

Марта Білик – психолог, психотерапевт в напрямку системної сімейної і дитячо-юнацької психотерапії, член Європейської спілки психотерапевтів (ЕАР). Координатор психологічної служби Благодійного фонду «Діти Героїв» 

Ірина Срібна – лікар, дитячий психіатр, психотерапевт в напрямку індивідуальна психотерапія за А. Адлером та дитячо-юнацької психотерапії, sandplay-терапевт. Завідувач відділення медичного спостереження та реабілітації ТОЦКР. 

Емілія Мельник – клінічний психолог, травматерапевт (на етапі сертифікації), тренер з психо/травмо едукації, консультант в методі Транзактного Аналізу. 

Анастасія Ільчук – практичний психолог, травмаедукатор, фахівець в методі дитячо-юнацької психотерапії. 

Щиро запрошуємо вас та ваших колег долучитися до нашого заходу і отримати практичні знання та навички для роботи з дітьми, які переживають важкі моменти. 

Місце проведення: Львів, Школа журналістики та комунікацій УКУ, 202 аудиторія (проспект святого Івана Павла II) 

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY