LinkedIn розробляє інструменти ШІ для навчання і підбору персоналу

LinkedIn розробляє інструменти ШІ для навчання і підбору персоналу

4 Жовтня 2023
866
4 Жовтня 2023
12:07

LinkedIn розробляє інструменти ШІ для навчання і підбору персоналу

866
Для рекрутерів готують оновлення платформи пошуку талантів Recruiter, яка матиме вбудовані ШІ-інструменти.
LinkedIn розробляє інструменти ШІ для навчання і підбору персоналу
LinkedIn розробляє інструменти ШІ для навчання і підбору персоналу

Соціальна мережа LinkedIn, з допомогою якої знаходять працівників та роботодавців, працює над впровадженням низки нових функцій штучного інтелекту, які охоплюють продукти пошуку роботи, маркетингу та навчання, повідомило видання TechCrunch.

Для рекрутерів готують оновлення платформи пошуку талантів Recruiter, яка матиме вбудовані ШІ-інструменти для більш ефективного націлювання пошуку кандидатів на вакансії. Як повідомили в LinkedIn, оновлення з’явиться на початку 2024 року. Інструмент ШІ допомагатиме кадровим фахівцям створювати пошукові запити з більш точним врахуванням особливостей кандидатів, яких вони потребують.

У взаємодії з ШІ рекрутери зможуть розширювати поле пошуку кандидатів: наприклад, через уточнення, чи зацікавлений роботодавець у кваліфікованих кандидатах з іншого міста, де компанія також має офіси, або в людях, чиї посади не збігаються із заявленими, проте мають схожі навички.

Також буде запущено тренер LinkedIn Learning на основі ШI. Це буде чатбот, що створюватиме поради та рекомендації особам, які потребують опанувати ті чи інші навики для майбутньої професії, а також пропонуватиме освітні курси для цього.

У LinkedIn є величезний каталог навчальних відео, які охоплюють як ці навички м’якого спілкування, так і фактичні технічні навички та інші знання, необхідні для конкретної роботи. Очікується, що чатбот ефективно опрацьовуватиме ці ресурси.

Крім цього LinkedIn готує інструмент зі штучним інтелектом для проведення маркетингових кампаній Accelerate у соцмережі. Для цього ШІ-інструмент збиратиме необхідну інформацію, відповідно до якої пропонуватиме маркетологам параметри майбутньої кампанії для продуктів і послуг для бізнесу, які потім запускатимуться на сайті LinkedIn.

Нагадаємо, у березні LinkedIn, що належить Microsoft, запустила тестування у кількох країнах написання опису вакансії з допомогою ШІ. До кінця 2023 року цей інстремнт має стати загальнодоступним.

На фото: логотип LinkedIn

Фото: Pixabay

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
866
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду