Бучанське онлайн-медіа Thebuchacity запустило сайт

Бучанське онлайн-медіа Thebuchacity запустило сайт

3 Жовтня 2023
1029
3 Жовтня 2023
16:40

Бучанське онлайн-медіа Thebuchacity запустило сайт

1029
Мета вебресурсу — стати провідним виданням у регіоні, яке буде публікувати новини про місто Буча та Бучанський район.
Бучанське онлайн-медіа Thebuchacity запустило сайт
Бучанське онлайн-медіа Thebuchacity запустило сайт

Третього жовтня онлайн-медіа Бучі Thebuchacity запустило свій сайт https://thebuchacity.com/. На сайті будуть зібрані всі проєкти і спецпроєкти видання. Про це повідомив керівник медіа Олександр Остапа. За його словами, головною родзинкою сайту стане довідник контактів державних, соціальних, культурних, спортивних та інших послуг та закладів міста, які можуть бути корисними їх аудиторії. Цей розділ медіа планує запустити до 2024 року.

«Впевнений, що та заповзятість редакційного колективу, яка спостерігається останні кілька місяців, знайде своє логічне продовження в роботі із сайтом. Ми поставили собі амбітну мету зробити найкращий незалежний і якісний ресурс регіону і поступово до цього крокуємо. Ми працюватимемо згідно з журналістськими стандартами», —прокоментував запуск сайту керівник медіа Олександр Остапа.

Головним редактором сайту стане Олександр Борцов, який є головним редактором Thebuchacity з 2019 року.

Сайт Thebuchacity розроблено студією Kruglov Pro за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Чеської Республіки у рамках Transition Promotion Program.

Нагадаємо, Thebuchacity було створено у 2015 році. «У той час у місті не було жодного медіа, яке було представлене у соціальних мережах, і могло б збирати ком’юніті небайдужих людей для змін у місті на краще», — зазначає Олександр Остапа.

До 2023 року Thebuchacity існувало лише в соціальних мережах. Наразі медіа вдалося досягнути аудиторії у понад 90 000 підписників на всіх платформах.

Фото: Thebuchacity 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1029
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду