The Guardian запустило європейську цифрову версію видання

The Guardian запустило європейську цифрову версію видання

20 Вересня 2023
738
20 Вересня 2023
21:00

The Guardian запустило європейську цифрову версію видання

738
Digital Europe міститиме матеріали на «провідні загальноєвропейські теми», як-от довкілля, суспільство, культура та спорт, а також спецвипуски подкастів Today in Focus, Politics Weekly та Football Weekly.
The Guardian запустило європейську цифрову версію видання
The Guardian запустило європейську цифрову версію видання

Видання The Guardian запустило цифрову версію Digital Europe. Про це йдеться на сайті британської газети.

«Читачі кажуть нам, що вони підтримують Guardian, тому що вірять, як і ми, в надійні незалежні ЗМІ, які відкриті для всіх, фінансуються багатьма і нікому не підпорядковуються. Наше нове європейське видання та смілива маркетингова кампанія передають це повідомлення та допоможуть нам розвивати ще глибші стосунки з читачами, рекламодавцями та іншими партнерами, які вірять у нашу місію», — прокоментувала виконавча директорка Guardian Media Group Анна Бейтсон.

Цифрова версія видання міститиме матеріали на «провідні загальноєвропейські теми», як-от довкілля, суспільство, культура та спорт. Також у Digital Europe виходитиме спеціальний блог у прямому етері та спецвипуски подкастів Today in Focus, Politics Weekly та Football Weekly. 

Для ресурсу щомісяця писатимуть Рохая Діалло, Наталі Точчі, Фатма Айдемір, Олександр Герст і Емма Дабірі. Окрім цього, у європейській версії The Guardian будуть опубліковані думки Олександра Михеда, Гелен фон Бісмарк, Міту Саньял, Лоренцо Марсілі, Кароліни де Грюйтер та інших.

Читачі з Європи можуть автоматично перемикатись на цифрове видання. Іншим користувачам потрібно буде обрати його зі спадного меню у верхньому правому куті сайту, на панелі меню в мобільних браузерах та за допомогою налаштувань у застосунку The Guardian.

Зазначимо, наразі The Guardian має п’ять диджитал-версій, зокрема міжнародний сайт. Окремі ресурси створили для Великої Британії, США та Австралії.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
738
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду