«1+1 Україна» покаже документальний фільм «Битва за Київ»

«1+1 Україна» покаже документальний фільм «Битва за Київ»

8 Вересня 2023
1317
8 Вересня 2023
14:20

«1+1 Україна» покаже документальний фільм «Битва за Київ»

1317
Фільм розповідає про те, що відбувалось у Києві та області від 24 лютого 2022 і до дня деокупації Київщини.
«1+1 Україна» покаже документальний фільм «Битва за Київ»
«1+1 Україна» покаже документальний фільм «Битва за Київ»

8 вересня о 21:40 телеканал «1+1 Україна» покаже документальний фільм «Битва за Київ». Про це повідомляє пресслужба «1+1».

За словами авторів документалки, фільм відновлює хронологію подій та розповідає раніше невідомі факти про те, що відбувалось у Києві та області, починаючи від 24 лютого і до дня деокупації Київщини.

Командувач Сухопутних військ ЗСУ та оборони Києва генерал-полковник Олександр Сирський поділиться своїми спогадами про битву за столицю. Також у фільмі розкажуть про стратегічно важливу битву за Мощун. Українські воїни більш ніж два тижні стримували російську армію, зокрема елітні підрозділи десантних військ Російської Федерації та морську піхоту у важких боях. Мощун став одним із форпостів, який зупинив російські окупаційні війська на підступах до Києва.

До роботи над «Битвою за Київ» також долучився американський воєнний експерт Джон Спенсер. Крім того, у документальному фільмі покажуть найважливіші відеоматеріали, які вже стали частиною сучасної історії.

6 вересня «1+1 Україна» оголосив, що покаже прем'єру авторського документального проєкту Дмитра Комарова «Рік. Харківщина». Документальний фільм присвячений річниці деокупації Харківської області та Слобожанського контрнаступу.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1317
Читайте також
26.06.2023 09:00
Андрій Кокотюха
для «Детектора медіа»
2 109
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду