Не  стало актора Молодого театру Юрія Потапенка

Не стало актора Молодого театру Юрія Потапенка

25 Серпня 2023
12052
25 Серпня 2023
22:08

Не стало актора Молодого театру Юрія Потапенка

12052
Митець присвятив театральній сцені 32 роки життя.
Не  стало актора Молодого театру Юрія Потапенка
Не  стало актора Молодого театру Юрія Потапенка

Актор театру й кіно, режисер Юрій Потапенко відійшов у вічність у віці 58 років. Про це повідомили на фейсбук-сторінці київського Молодого театру, якому митець присвятив  32 роки свого життя.

У театрі повідомили, що Юрій Потапенко передчасно помер через проблеми із серцем: «Відійшов у вічність актор Молодого театру Юрій Потапенко. Йому було 58 років. Несподівана новина шокувала родину Молодого. Ще два тижні тому в розмові Юрій поскаржився на біль у серці, а сьогодні його не стало. В це важко повірити, важко прийняти».

Юрій Потапенко грав у виставах «Гагарін і Барселона», «Зачарований», «Момент», «Осінній блюз», «Саломея», «Сватання на Гончарівці».

«Глядачі цінували талант актора та вміння перевтілюватися в абсолютно різні образи, а колеги пам'ятатимуть Юрія як щирого друга, готового завжди прийти на допомогу в скрутний момент», — написали співробітники театру.

Окремий допис зробила відома акторка Молодого театру Тамара Яценко. Вона повідомила, що в актора залишилися дружина Ірина та син, і закликала фінансово підтримати родину Юрія Потапенка.

Окрім театральних ролей, у актора були роботи в кіно, зокрема у проєктах «Тарас Шевченко. Заповіт», «Кайдашева сім'я», «На лінії життя».

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12052
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду