17 серпня - обговорення результатів Національного соціологічного опитування «Стан корупції в Україні»

15 Серпня 2023
463
15 Серпня 2023
22:46

17 серпня - обговорення результатів Національного соціологічного опитування «Стан корупції в Україні»

463
USAID/ENGAGE та USAID/SACCI запрошують на обговорення результатів Національного соціологічного опитування «Стан корупції в Україні» та контент-аналізу висвітлення тематики боротьби з корупцією в медіа.
17 серпня - обговорення результатів Національного соціологічного опитування «Стан корупції в Україні»

Яким є реальний запит громадян щодо важливості боротьби з корупцією під час війни та яким є рівень довіри до державних інституцій, які здійснюють таку боротьбу.

Учасники також подискутують про роль громадянського суспільства та медіа в створенні умов для більш ефективної боротьби з корупцією в Україні. Критикувати, допомагати, співпрацювати – якою є роль громадянського суспільства, і як державні інституції повинні відповідати на запит громадян щодо необхідності подолання корупції в країні?  

Медіацентр Україна-Укрінформ, Київ, вул. Б.Хмельницького, 8/16  
17 серпня 11:00 - 12:30

Учасники панельного обговорення :

  • Айдер Халілов USAID ENGAGE
  • Роман Вибрановський USAID SACCI
  • Андрій Боровик, Transparency International Ukraine
  • Дарія Каленюк, Центр протидії корупції
  • Юрій Ніколов, видання «Наші гроші»
  • Представник (представниця) НАЗК
  • Представник (представниця) НАБУ

До дискусії запрошено фахівців з комунікації державних установ та правоохоронних органів, незалежних експертів та антикорупційних активістів, журналістів та редакторів видань, медіа-експертів та аналітиків. 

Для участі в заході слід заповнити форму реєстрації. https://forms.gle/BXphDiockGPbP1J86

Зареєстровані учасники заходу отримають на електронну пошту повну версію досліджень.

Дослідження Стан корупції в Україні 2023: сприйняття, досвід, ставлення проводиться з 2007 року, і в 2022 охопило три різні репрезентативні вибірки респондентів, щоб зрозуміти сприйняття та досвід громадян України, які опинилися в різних реаліях, спричинених війною: 1) українців, які не змінили місце проживання після повномасштабного вторгнення Росії (загальне населення); 2) внутрішньо переміщених українців (ВПО); 3) зовнішньо переміщених українців (ЗПО).

Дослідження Дослідження «Корупція через фільтри ЗМІ» проводиться з 2019 року, і цього разу охоплює період з 1 березня 2022 року до 30 квітня 2023 року й присвячене аналізу особливостей висвітлення теми корупції в українському інформаційному просторі.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
463
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду