detector.media
15.08.2023 22:46
17 серпня - обговорення результатів Національного соціологічного опитування «Стан корупції в Україні»
USAID/ENGAGE та USAID/SACCI запрошують на обговорення результатів Національного соціологічного опитування «Стан корупції в Україні» та контент-аналізу висвітлення тематики боротьби з корупцією в медіа.

Яким є реальний запит громадян щодо важливості боротьби з корупцією під час війни та яким є рівень довіри до державних інституцій, які здійснюють таку боротьбу.

Учасники також подискутують про роль громадянського суспільства та медіа в створенні умов для більш ефективної боротьби з корупцією в Україні. Критикувати, допомагати, співпрацювати – якою є роль громадянського суспільства, і як державні інституції повинні відповідати на запит громадян щодо необхідності подолання корупції в країні?  

Медіацентр Україна-Укрінформ, Київ, вул. Б.Хмельницького, 8/16  
17 серпня 11:00 - 12:30

Учасники панельного обговорення :

До дискусії запрошено фахівців з комунікації державних установ та правоохоронних органів, незалежних експертів та антикорупційних активістів, журналістів та редакторів видань, медіа-експертів та аналітиків. 

Для участі в заході слід заповнити форму реєстрації. https://forms.gle/BXphDiockGPbP1J86

Зареєстровані учасники заходу отримають на електронну пошту повну версію досліджень.

Дослідження Стан корупції в Україні 2023: сприйняття, досвід, ставлення проводиться з 2007 року, і в 2022 охопило три різні репрезентативні вибірки респондентів, щоб зрозуміти сприйняття та досвід громадян України, які опинилися в різних реаліях, спричинених війною: 1) українців, які не змінили місце проживання після повномасштабного вторгнення Росії (загальне населення); 2) внутрішньо переміщених українців (ВПО); 3) зовнішньо переміщених українців (ЗПО).

Дослідження Дослідження «Корупція через фільтри ЗМІ» проводиться з 2019 року, і цього разу охоплює період з 1 березня 2022 року до 30 квітня 2023 року й присвячене аналізу особливостей висвітлення теми корупції в українському інформаційному просторі.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY