Сайт «Хмарочос» запустив безкоштовну реєстрацію читачів

Сайт «Хмарочос» запустив безкоштовну реєстрацію читачів

4 Липня 2023
420

Сайт «Хмарочос» запустив безкоштовну реєстрацію читачів

420
Відтепер без реєстрації можна прочитати не більше чотирьох матеріалів.
Сайт «Хмарочос» запустив безкоштовну реєстрацію читачів
Сайт «Хмарочос» запустив безкоштовну реєстрацію читачів

Столичне видання «Хмарочос» оголосило про запуск реєстрації на своєму сайті. Про це видання повідомило у фейсбуці. Відтепер постійні читачі матимуть особисті акаунти на сайті. Кожен, хто читає більше чотирьох матеріалів щотижня, буде бачити вікно із запрошенням зареєструватись. Уcе займе не більше хвилини, запевняють у «Хмарочосі».

«Ми хочемо ближче познайомитись з усіма читачами, хто активно слідкує за нашим виданням для того, щоб бути в курсі останніх новин про розвиток міст та отримувати якісну урбаністичну аналітику. В майбутному ми зможемо зробити сервіс персональних рекомендацій, щоб показувати вам ті тексти, які вам буде цікаво читати. Ми також зможемо персонально комунікувати з постійними читачами, робити опитування та унікальні пропозиції», — заявляє редакція сайту.

У коментарях до допису у фейсбуці представник редакції «Хмарочосу» пояснює, що реєстрація читачів безкоштовна.

У травні 2022 року видання оголошувало про збір донатів та просило у читачів про фінансову підтримку.

«Хмарочос» — це видання, яке висвітлює теми розвитку великих міст. Крім медіа є ще однойменна громадська організація, яка, зокрема, за підтримки архітекторів і професійних спільнот займається облаштуванням публічних просторів.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
420
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду